Lähde mukaan Veikkausliigaotteluun 5.7.2021
14.6.2021 21:47 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Jalkapalloklubi

Lähde mukaan Veikkausliigaotteluun 5.7.2021

Forssan Jalkapalloklubi on saanut kutsun Veikkausliigaotteluun Ilves – FC Haka, joka pelataan 5.7.2021 klo 18:30 alkaen Tampereella Ratinan stadionilla. Otteluliput tarjoaa Ilves kaikille FJK:n pelaajille ja toimihenkilöille, myös pallokoululaisille. Pienimmät pelaajat voivat ottaa huoltajan mukaan, joka myös ehtona pienimpien mukaan lähdölle. Peli kestää 90 minuuttia ja puoliaikojen välissä on 15 minuutin tauko, joten noin 20:30 on peli päätöksissä.

Pelin aikana tai jälkeen mahdollista nähdä pelaajia – tarkempi ohjelma sovitellaan vielä Ilveksen kanssa. Ilmoittautumisten yhteydessä selvitellään myös kiinnostusta yhteiskyyditykselle (bussi).

Jos lähdet mukaan, niin ilmoitathan viimeistään 20.6.2021 mennessä (pelaajan / huoltajan nimi ja halukkuus yhteiskyytiin kyllä/ei):

Pallokoulut ja 13/14 -joukkue toimisto@fjk.fi

Muut joukkueet Omalle joukkueelle

Joukkueet voivat päättää mikä ikävaihe on riittävä lähtemään oman joukkueen toimihenkilöiden kanssa peliin ilman vanhempia. Jokaisesta joukkueesta tulee olla seuran toimihenkilö vastuuhenkilönä (min 1 toimihenkilö/ joukkue). Joukkueet ilmoittavat joukkueittain tilanteen sunnuntaina toimistolle, jonka jälkeen selvitetään yhteiskyydin mahdollisuudet ja kustannukset.Veikkausliigaottelu.pdf


   
Lisää uutisia
Forssan Jalkapalloklubi ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat