Forssan Jalkapalloklubin sekä Someron Voiman edustusjoukkueet farmisopimukseen.
Julkaistu: 13.03.2020 00.00

Forssan Jalkapalloklubin sekä Someron Voiman edustusjoukkueet farmisopimukseen.

Vaikka FJK:n edustusjoukkueenkin treenit ja ennenkaikkea kauteen valmistavat pelit ovat nyt tovin tauolla, niin taustalla tapahtuu hyviä asioita koko ajan. Tietoa kauden alkamisesta ei vielä tässä vaiheessa ole ja uutta ohjeistusta odotellaan maaliskuun loppuun. Silloin tarkentunee jatkuuko tauko vai miten edetään. Kauden aloituspäivää voi tässä vaiheessa vasta vain arvailla.

Erittäin positiivinen asia on FJK:n täydentynyt pelaajaryhmä. Lisäksi edustusjoukkueen farmijoukkueena kaudella 2020 toimii Someron Voiman edustusjoukkue. Someron Voiman Tommy Lundberg ja FJK:n Janne Eerikäinen sekä Miika Murtolahti junailivat molempia joukkueita palvelevan sopimuksen tulevalle kaudelle. Sopimuksen myötä kesällä tullaan näkemään Forssassa tarvittaessa ainakin maalivahti Verneri Salomaa sekä kenttäpelaajista Atte Henttinen ja Kasperi Laine. Lisäksi Tomi Heinämaa on ainakin toistaiseksi FJK:n mukana. Myös Eetu Sarvi palaa harjoitusvahvuuteen.

-Tämä sopimus palvelee meitä molempia, olimme koko neuvottelujen ajan sitä mieltä molemmissa seuroissa että tämä sopimus tehdään. Pieniä mutkia ja sääntömuutoksia liiton suunnalta tuli mutta niihin saatiin lopulta helposti selvyys ja sopimus saatiin maaliin. Kommentoi FJK:n joukkueenjohtaja Janne Eerikäinen.

Palloliiton ohjeistuksen mukaan FJK:n ottelut ja treenit ovat maaliskuun loppuun asti peruttu. Huomisen Regions cupin ottelun Ilves-Kissoja vastaan se pelaa todennäköisesti kesällä, mikäli kilpailu järjestetään. 21.3 päivä FJK:n oli tarkoitus kohdata Wilpas Salossa ja 28.3 Porissa Toejoen Veikot.

FJK:n pelaajatilanne:

Maalivahdit:

#1 Niko Rikkilä

#16 Viljami Järvinen

# Verneri Salomaa


Kenttäpelaajat:

#4 Manu Kuisma

#7 Janne Eerikäinen

#9 Topi Kuisma

#10 Esapekka Jaakkola

#11 Asadullah Hashim

#12 Ville Oksanen

#13 Miika Murtolahti

#14 Santeri Ketola

#15 Simojussi Suonpää

#18 Matias Mero

#19 Iiro Lintula

#20 Jarno Hankaniemi

#22 Kuisma Ryödi

#23 Konsta Laajalehto

#29 Juuso Jämsä

#33 Vesa-Pekka Valtonen

# Atte Henttinen

# Kasperi Laine

# Eetu Sarvi

# Tomi Heinämaa

Seuran uusimmat