Fjk-12 osallistui ViiPV.n talviturnaukseen 22.2.2020
Julkaistu: 22.02.2020 00.00

FJK:n 2012 syntyneiden joukkue osallistui ViiPV:n järjestämään talviturnaukseen joka pelattiin pikku-vaparihallissa Lempäälässä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui TPV City valkoinen. FJK siirtyi 1-0 johtoon jo ensimmäisellä minuutilla Aleksi Korjulan viimeistelemällä maalilla. Tämän jälkeen ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja vastustaja puski kovaa päälle. 12 minuutilla tolpat pelastivat tasoitukselta kun pallo tuli kahden tolpan kautta takaisin kentälle. 14 minuutilla Wenni virtanen teki tilanteeksi 2-0 ja pari minuuttia myöhemmin Matias Korjula 3-0. Maalissa Väinö Haikara jatkoi huippuotteita ottelun loppuun asti ja loppunumeroiksi jäi 3-0.

Toisessa ottelussa ViiPV siirtyi 1-0 johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Tasoitus syntyi 5 minuutin kohdalla kun mv Aleksi Korjula antoi pitkän maalipotkun joka upposi vastustajan maaliin torjunnan kautta. Tämän jälkeen Viiala puski kovaa päälle ja siirtyikin lopulta 12 minuutilla ensin 2-1 ja 13 minuutilla 3-1 johtoon. Kavennus saatiin aikaiseksi 14 minuutilla kun Joel Puuronen upotti pallon verkkoon ja peli oli 3-2. Viiala jatkoi kuitenkin kovaa painostusta ja meni jälleen kahden maalin johtoon 4-2 15 minuutin kohdalla. 18 minuutilla nähtiin toisen kerran maalivahti Aleksi Korjulan tekemä maali kun pitkä avaus upposi Viialan verkkoon torjunnan kautta ja tilanne kapeni tilanteeseen 4-3. Ottelun tasoituksen 19 minuutin kohdalla 4-4 teki Miska Leivo. Nämä jäivät myös ottelun loppunumeroiksi.

Kolmannessa pelissä vastaan tuli kiven kova Ilves. Hienoja torjuntoja maalissa esittänyt Miska Leivo ja kova kamppailu kentällä eivät tuottaneet toivottua tulosta ja Ilves tekikin tasaisesti maaleja aina 5-0 tilanteeseen asti. Jolloin saimme ottaa kentälle yhden pelaajan lisää. Tämän jälkeen Ilves iski vielä tilanteeksi 6-0. Ilman maaleja ei tässäkään pelissä jääty kun Toivo Syyri kavensi 22 minuutilla tilanteeksi 6-1. Ilves tuli kuitenkin vahvasti loppuun saakka ja viimeisteli 24 minuutilla kaksi maalia ja loppunumerot olivat 8-1.

Turnauksessa nähtiin hienoja suorituksia koko joukkueelta ja paljon uusia taitoja oli siirtynyt talven harjoituksista peleihin. Tästä on hyvä jatkaa.