Santeri Ketola jatkaa FJK:ssa kauden 2020 loppuun!
Julkaistu: 02.04.2019 00.00

Santeri Ketola jatkaa FJK:ssa kauden 2020 loppuun!

Edelliset kolme kautta FJK:n edustusjoukkueen kapteenina toiminut Santeri Ketola 22, jatkaa seuran edustusjoukkueessa myös seuraavat kaksi kautta.

- Santeri on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy "operoimaan" monella eri pelipaikalla. Hienoa että saimme kerralla pidemmän sopimuksen ja se on osoitus siitä että meidän pitkäntähtäimen suunnitelmassa on tärkeimmät palapelin palaset kasassa useammalle kaudelle, kommentoi edustusjoukkueen urheilu- ja joukkueenjohtaja Janne Eerikäinen.

Ketola on ollut nostamassa FJK:a takaisin Kolmoseen aina Vitosesta saakka, rooli on vaihdellut laitapelaajasta- keskikentän keskustaan sekä hyökkääjästä- keskuspuolustukseen. Forssan Jalkapalloklubin kasvatti on urallaan pelannut HJS:n akatemia joukkueessa ennen paluutaan Forssaan.

- Santerin asenne on sellainen että siitä saisi kaikki seuran nuoret pelaajat ottaa esimerkkiä, välillä toki kritiikki itseään kohtaan menee jonkin verran yli mutta ehkäpä se kokemuksen myötä muuttuu, tai sitten ei naurahtaa Eerikäinen.

Ketola on tehnyt pelaamissaan 45 ottelussaan FJK paidassa (Vitonen, Nelonen, Kolmonen ja Region's Cup) yhteensä 16 maalia. Kauden ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa Ketola teki maalin ja alusti kaksi hienoilla syötöillään.

FJK jatkaa sopimusuutisointia heti huomenna. Huomenna pelataan myös FJK:n seuraava harjoitusottelu, jossa vastaan asettuu Someron Voima, ottelu alkaa klo.19.00 Someron keinonurmella.

Seuran uusimmat