Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - TP-T  1 - 4

Forssa UK

FJK:n alakuloinen kausi sai jatkoa.

Forssan lehden isännöimässä ottelussa taisteltiin tärkeistä pisteistä hyvässä, mutta erittäin tuulisessa säässä. Ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta osittain tuulenkin ansiosta katastrofaalista pelaamista, joskin TP-T oli ensimmäisellä puoliajalla enemmän niskan päällä, se sai ensimmäisen puoliajan aikana jo puolen tusinaa kulmapotkua, joista se ei kuitenkaan pystynyt rankaisemaan. Todellisia tekopaikkoja TP-T sai luotua pari kappaletta, nämä kuitenkin kilpistyivät erinomaisesti pelanneeseen FJK-vahti Viljami Järviseen. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tauolle lähdettiin 0-0 lukemista.

FJK:n tavoitteena oli toiselle jaksolle suoraviivaistaa peliään, kun pelinrakentelusta ei oikein tahtonut tulla yhtään mitään. Se onnistuikin luomaan hyviä hyökkäyksiä saamatta kuitenkaan mitään valmista aikaiseksi. Lopulta ottelun 52:lla peliminuutilla TP-T:n Lamin Fatty iski pallon varmalla sijoituksella FJK-maaliin ja peli oli 0-1. FJK ei maalin jälkeen saanut rivejään kasaan, ja jo 59:llä minuutilla peli oli 0-2, jälleen Fatty maalintekijänä. FJK kavensi ottelu 1-2 lukemiiin, kun Janne Eerikäisen kulmapotku painui suoraan TP-T maaliin. FJK sai maalista lisää virtaa ja Manu Kuismalla oli tuhannen taalan paikka tehdä kauden avausosuma, mutta kahden edelliskauden maaliruiskun ruuti on sen verran märkää että tuostakin paikasta pallo meni tavattoman paljon maalin ohi. Tähän vielä lisätään se että kun ottelua oli pelattu 69 minuuttia sattui hienon ottelun pelanneelle FJK-vahti Järviselle ottelun ainut mutta sitäkin ikävämpi lipsahdus, ja Jussi Aaltion vapaapotku painui suoraan maaliin. Tuo maali lopetti FJK:n rypistelyn ja ottelun 81 minuutilla Fatty täydensi hattutemppunsa, ikävästi paitsiolta haiskahtaneessa tilanteessa.

Lopun viimein on kuitenkin todettava että tulosta pitää kunnioittaa, FJK pelasi todennäköisesti kauden heikoimman pelinsä ja sillä ei ollut toisella puoliajalla mitään sanansijaa kun TP-T otti pelin haltuunsa. Vastustajat rankovat todella kovalla prosentilla hyvistä maalipaikoista, ja FJK ei tällä hetkellä osu niinsanotusti "edes pallolla veneestä järveen" niin vaikeata on otteluita voittaa. Kautta on kuitenkin neljä ottelua jäljellä ja vielä on paljon pelastettavissa. Pisteitä se pääsee jahtaamaan seuraavan kerran perjantaina 18.9, kun se matkustaa Tampereelle myöhäisotteluun ACE:n vieraaksi.

FJK:n kokoonpano:

#16 Viljami Järvinen (MV)

#23 Konsta Laajalehto (45' #4 Manu Kuisma)

#7 Janne Eerikäinen

#29 Juuso Jämsä

#11 Asadullah Hashim (82' #15 Simojussi Suonpää)

#10 Esapekka Jaakkola

#5 Iiro Lintula (85' #27 Adam Al-Azzawi)

#9 Topi Kuisma

#18 Matias Mero

#17 Tomi Heinämaa

#14 Santeri Ketola (C)

Muut vaihtopelaajat: #1 Niko Rikkilä (MV)

Tilastot

1 - 4

TP-T
(0-0)
52'MaaliFatty Lamin
59'MaaliFatty Lamin
62'MaaliEerikäinen Janne
69'MaaliAaltio Jussi