Esittely
Ottelutilastot
ACE - FJK
2020 - Edustus - Länsi-Suomen Kolmonen
Klo 19:45 Kaukajärvi TN
18
Syy

FJK matkustaa ACE:n vieraaksi perjantain myöhäisotteluun.


FJK matkustaa perjantaina Kaukajärvelle jahtaamaan lisäpisteitä ACE:n kustannuksella. Se saa takaisin pelikieltonsa kärsineen Jere Rauhansalon (kuvassa), joten se saa rutkasti tulivoimaa hyökkäykseensä, FJK:n 11 maalista Rauhansalo on tehnyt yli puolet, eli kuusi. Seuraavaksi eniten FJK-pelureista ovat tehneet lähinnä puolustajan tontilla pelanneet Santeri Ketola ja Janne Eerikäinen. Molemmat ovat osuneet kaksi kertaa. Nyt kun kautta on takana jo 12 ottelua on selvä että pikkuhiljaa maalihanojen pitäisi aueta. Helppoa se ei tule ACE:n kustannuksella olemaan, kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin sopuisasti 0-0, ja ACE on päästänyt maaleja 12 ottelussaan ainoastaan 17. FJK:n vastaava luku on 34. Eli vanha virsi, "hyökkäys ei oikein toimi ja puolustuskin vuotaa" sopii jälleen tämän kauden FJK:n pelaamiseen.

Kirvestä kaivoon FJK ei silti ole heittämässä, heikkoja kausia sattuu ja niiden kanssa pitää oppia elämään. FJK:lla on edelleen saumat säilyä Kolmosen tasolla, mutta joukkueen pitää oikeasti alkaa pelaamaan sillä tasolla mille se kykenee. Paperilla FJK:lla on aivan riittävä materiaali Kolmoseen, mutta kun hommat menee ns. vihkoon, kuten on tällä kaudella mennyt niin sitä on vaikea hetkessä korjata. Jo nyt on selvää että FJK lähtee ensi kauteen puhtaalta pöydältä ja tästä tiedoitetaan heti kun kausi 2020 on saatu pakettiin.

ACE:n ensimmäinen alaloppusarjan ottelu oli voittoisa, se voitti TKT:n lukemin 3-1 Niko Virtasen osuessa kahdesti ja Mika Knuutin maalattua kertaalleen. He ovat myös ACE:n parhaat maalintekijät. Jos maalit lasketaan yhteen, on Virtanen osunut jo kuudesti ja Knuuti kolmesti. ACE ei valtavasti maaleilla ole mässäillyt, nyt se on tehnyt yhteensä 17 maalia.

18.9 klo.19.45 ACE-FJK, Tampere, Kaukajärvi.

FJK ryöstöretkellä Kaukajärvellä.


Forssan jalkapalloklubin edustusjoukkue matkusti perjantai-illan myöhäisotteluun Tampereelle. Vastaan asettui ennakolta vaarallinen ja taitava ACE:n joukkue. FJK lähti otteluun alusta asti päättäväisesti ja valmiina viemään pisteet mukanaan Forssaan. Pelin alku antoi jo osviittaa siitä mitä tuleman pitää, ACE avasi ja yritti pelata rohkeasti mutta ei onnistunut järin hyvin murtamaan FJK:n prässiä. Ja kun 15 minuuttia oli pelattu, riisti Manu Kuisma ACE puolustukselta pallon ja karkasi läpiajoon. Varma sijoitus alakulmaan ja FJK 0-1 johtoon, ja Kuismalle kauden avausmaali. ACE pääsi vähän paremmin mukaan peliin takaiskun jälkeen mutta sen ainoa kunnon paikka kilpistyi hyvän ottelun pelanneeseen Viljami Järviseen, hän nollasi ACE:n hyökkääjän läpiajon ja peli jatkui tasaisena. Kun ensimmäistä puoliaikaa oli 32 minuuttia takana antoi Jere Rauhuansalo loistavan ristipallon Kuismalle, joka hyvän haltuunottonsa jälkeen ampui pallon varmasti takanurkkaan ja peli oli 0-2. ACE:n peli oli tuskaista, se ei tahtonut onnistua murtamaan FJK:n alakertaa laisinkaan. Ja lopulta Kuisma karkasi ensimmäisen maalin tapaan läpiajoon riistettyään pallon ACE:n puolustajalta. Tästäkään paikasta mies ei erehtynyt, vaan laittoi pallon varmalla sijoutuksella alakulmaan ja ensimmäisen puoliajan loppulukemiksi jääneet 0-3 lukemat taululle.

FJK oli valmiina toiseen puoliaikaan, ja oletettavaa oli että ACE tulee päälle kuin yleinen syyttäjä, toisin kuitenkin kävi. ACE pisti toisen puoliajan ensimmäiset kolme syöttöä suoraan sivurajasta yli. FJK sai ottelun ensimmäisen kulmapotkunsa ottelun 50:llä peliminuutilla, viime ottelussa suoraan kulmasta onnistunut Janne Eerikäinen oli lähellä toistaa TP-T pelin temppunsa, mutta ACE:n maalivahti Juuso Auvinen sai viime hetkellä pelastettua pallon menon suoraan maaliin "takakädellään", pallo kuitenkin tippui Jere Rauhansalolle kuin tarjottimelle, ja tämän oli helppo lisätä FJK:n johto jo neljään maaliin. Tässä kohtaa alkoi olla selvää että pisteet lähtevät Forssaan, moista sulamista ei voi tapahtua edes tämän kauden FJK:lle. ACE viritteli pientä loppukirin tynkää Mika Knuutin johdolla, ensin hän pääsi iskemään lyhyen kulmapotkun jälkeen täysin vapaasti pallon FJK nuottaan lähietäisyydeltä kun ottelua oli takana jo 73 minuuttia. Toisen kerran mies osui läpiajosta 84:llä peliminuutilla. Pelin lopun ACE yritti kovalla prässillä höykyttää FJK:n pelaajia mutta tämän lähemmäs he eivät päässeet.

Kaiken kaikkiaan kelpo esitys FJK:lta ja synkästä TP-T ottelusta ei ollut perjantaina tietoakaan. FJK ohitti sarjassa voiton myötä Padon ja TKT:n, lauantaina oli heidän tarkoitus pelata keskenään "jumbofinaali", mutta tämä ottelu on peruttu ja siirtyy hamaan tulevaisuuteen. FJK jatkaa otteluitaan kauden viimeisen kotiottelun myötä ensi viikon sunnuntaina 27.9 klo.14.00 kun se saa TKT:n vieraakseen Forssan urheilukentälle.

Ottelun näet jälkilähetyksenä:

FJK:n kokoonpano:

#16 Viljami Järvinen (MV)

#5 Iiro Lintula

#7 Janne Eerikäinen

#29 Juuso Jämsä

#17 Tomi Heinämaa

#18 Matias Mero

#10 Esapekka Jaakkola

#9 Topi Kuisma

#4 Manu Kuisma

#14 Santeri Ketola (C)

#19 Jere Rauhansalo

Vaihtopelaajat: #15 Simojussi Suonpää ja #33 Vesa-Pekka Valtonen

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 4
(0-3)
15' Maali Kuisma Manu

32' Maali Kuisma Manu

32' Maalisyöttö Rauhansalo Jere

37' Maali Kuisma Manu

50' Maali Rauhansalo Jere

50' Maalisyöttö Eerikäinen Janne

73' Maali Knuuti Mika

84' Maali Knuuti Mika
Lisää uutisia
Forssan Jalkapalloklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat