Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

ACE - FJK   2 - 4

Kaukajärvi TN

FJK ryöstöretkellä Kaukajärvellä.

Forssan jalkapalloklubin edustusjoukkue matkusti perjantai-illan myöhäisotteluun Tampereelle. Vastaan asettui ennakolta vaarallinen ja taitava ACE:n joukkue. FJK lähti otteluun alusta asti päättäväisesti ja valmiina viemään pisteet mukanaan Forssaan. Pelin alku antoi jo osviittaa siitä mitä tuleman pitää, ACE avasi ja yritti pelata rohkeasti mutta ei onnistunut järin hyvin murtamaan FJK:n prässiä. Ja kun 15 minuuttia oli pelattu, riisti Manu Kuisma ACE puolustukselta pallon ja karkasi läpiajoon. Varma sijoitus alakulmaan ja FJK 0-1 johtoon, ja Kuismalle kauden avausmaali. ACE pääsi vähän paremmin mukaan peliin takaiskun jälkeen mutta sen ainoa kunnon paikka kilpistyi hyvän ottelun pelanneeseen Viljami Järviseen, hän nollasi ACE:n hyökkääjän läpiajon ja peli jatkui tasaisena. Kun ensimmäistä puoliaikaa oli 32 minuuttia takana antoi Jere Rauhuansalo loistavan ristipallon Kuismalle, joka hyvän haltuunottonsa jälkeen ampui pallon varmasti takanurkkaan ja peli oli 0-2. ACE:n peli oli tuskaista, se ei tahtonut onnistua murtamaan FJK:n alakertaa laisinkaan. Ja lopulta Kuisma karkasi ensimmäisen maalin tapaan läpiajoon riistettyään pallon ACE:n puolustajalta. Tästäkään paikasta mies ei erehtynyt, vaan laittoi pallon varmalla sijoutuksella alakulmaan ja ensimmäisen puoliajan loppulukemiksi jääneet 0-3 lukemat taululle.

FJK oli valmiina toiseen puoliaikaan, ja oletettavaa oli että ACE tulee päälle kuin yleinen syyttäjä, toisin kuitenkin kävi. ACE pisti toisen puoliajan ensimmäiset kolme syöttöä suoraan sivurajasta yli. FJK sai ottelun ensimmäisen kulmapotkunsa ottelun 50:llä peliminuutilla, viime ottelussa suoraan kulmasta onnistunut Janne Eerikäinen oli lähellä toistaa TP-T pelin temppunsa, mutta ACE:n maalivahti Juuso Auvinen sai viime hetkellä pelastettua pallon menon suoraan maaliin "takakädellään", pallo kuitenkin tippui Jere Rauhansalolle kuin tarjottimelle, ja tämän oli helppo lisätä FJK:n johto jo neljään maaliin. Tässä kohtaa alkoi olla selvää että pisteet lähtevät Forssaan, moista sulamista ei voi tapahtua edes tämän kauden FJK:lle. ACE viritteli pientä loppukirin tynkää Mika Knuutin johdolla, ensin hän pääsi iskemään lyhyen kulmapotkun jälkeen täysin vapaasti pallon FJK nuottaan lähietäisyydeltä kun ottelua oli takana jo 73 minuuttia. Toisen kerran mies osui läpiajosta 84:llä peliminuutilla. Pelin lopun ACE yritti kovalla prässillä höykyttää FJK:n pelaajia mutta tämän lähemmäs he eivät päässeet.

Kaiken kaikkiaan kelpo esitys FJK:lta ja synkästä TP-T ottelusta ei ollut perjantaina tietoakaan. FJK ohitti sarjassa voiton myötä Padon ja TKT:n, lauantaina oli heidän tarkoitus pelata keskenään "jumbofinaali", mutta tämä ottelu on peruttu ja siirtyy hamaan tulevaisuuteen. FJK jatkaa otteluitaan kauden viimeisen kotiottelun myötä ensi viikon sunnuntaina 27.9 klo.14.00 kun se saa TKT:n vieraakseen Forssan urheilukentälle.

(0-3)
15'MaaliKuisma Manu
32'MaaliKuisma Manu
32'MaalisyöttöRauhansalo Jere
37'MaaliKuisma Manu
50'MaaliRauhansalo Jere
50'MaalisyöttöEerikäinen Janne