27
SYY
14.00
Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - TKT  1 - 2

Forssa UK

FJK kauden viimeiseen kotiotteluun isoilla panoksilla.

Kutomon fysioterapia ja liikuntakeskuksen isännöimään Länsi-Suomen Kolmosen B-lohkon alemman loppusarjan viimeiseen kotiotteluun FJK saa vieraakseen TKT:n Tampereelta. Joukkueet kohtasivat hiljattain, ja tuolloin FJK oli Jere Rauhansalon maaleilla parempi 2-1 (1-0) lukemin. FJK on kohentanut sarjasijoitustaan parilla pykälällä, kun se voitti TKT:n lisäksi viime kierroksella ACE:n vieraskentällä 1-4 (0-3) lukemin. FJK on siis voittanut viimeisestä kolmesta ottelustaan kaksi ja pitää nyt neljättä sijaa hallussaan kahdeksalla pisteellään Kolmosen alasarjan sarjataulukossa. TKT on samoissa pisteissä, sillä on yksi rästiottelu jäljellä Patoa vastaan, joka on FJK:a ja TKT:a pisteen perässä. FJK:n edellä on TP-T 12 pisteellään, ACE on toisena 16 ja kärjessä JanPa 21 pisteellä. Kakkosen osalta alkaa näyttää vahvasti siltä että sieltä ei ns. "Tampereen piirin" joukkueita ole alaspäin tulossa, joten putoajien määrä riippuu paljon myös siitä nouseeko B-lohkon voittaja karsintojen kautta Kakkoseen. FJK:n tavoitteena on ainakin vielä ohittaa TP-T jotta ei tarvitsisi pohtia ensi kauden sarjapaikkaa yhtään.

FJK:n maaleista ovat vastanneet useimmin Jere Rauhansalo seitsemän kertaa, viime ottelussa ketsuppipullon auki saanut Manu Kuisma kolmella maalilla sekä Janne Eerikäinen ja Santeri Ketola kahdella maalillaan. TKT:lta on Kalle Sintonen osunut neljästi, kuten myös Topias Perkiö.

FJK:n terveystilanne on ottelun alla hyvä, se saa hyvän kokoonpanon jalkeille, jos ACE ottelun mukainen peli-ilme on sunnuntainakin pelaajistolla, ei voi odottaa muuta kuin kolmea pistettä kotijoukkueelle.

FJK jättää tämän kauden osalta jäähyväiset kotiyleisölleen, sillä se pelaa kaksi viimeistä otteluaan vieraskentällä Patoa ja JanPaa vastaan. FJK haluaakin kiittää yhteistyökumppaneitaan ja kannattajiaan kuluneesta raskaasta kaudesta, joka lopulta saatiin kuin saatiinkin pelattua. FJK haluaa täten pelata viimeisen kotiottelun teemalla "maksat mitä jaksat", eli otteluun on halutessaan ilmainen sisäänpääsy. Korttimaksu mahdollisuutta emme voi ikävä kyllä viimeiseen otteluun tarjota. Kyseiseen otteluun kannattaa tulla paikan päälle, sillä voi olla että muutamat pelaajat pelaavat viimeisen kotiottelunsa FJK:n paidassa.

FJK-TKT sunnuntaina 27.9. klo.14.00 Forssan urheilukentällä.

Tilastot

1 - 2

TKT
(0-1)
5'MaaliÖhman Niko
49'MaaliLintula Iiro
76'MaaliJokinen Paavo

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista