15.00
Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

Pato - FJK   3 - 1

Tervakoski UK

FJK:lle lunta tupaan ja isosti. Tappiot TKT:lle ja Padolle viimeinen sinetti kaudelle.

FJK jatkoi 27.9 sunnutaina pelejään TKT:a isäntänä, TKT sai otteluun unelma-alun kun Niko Öhman siirsi vieraat 0-1 johtoon jo ottelun viidennellä peliminuutilla. FJK ei saanut parista puolittaisesta tilanteesta huolimatta käännettyä ottelua itselleen ensimmäisen puoliajan aikana. Tauolle mentiin TKT:n hallitessa "maalla,merellä ja ilmassa".

FJK sai kuin tyhjästä tasoituksen, TKT:n purkupallo päätyi suoraan kohti Iiro Lintulaa, joka tälläsi upeasti vasemmalla jalallaan pallon volleysta TKT maalin ylänurkkaan. Pitkään näytti siltä että peli päättyy sopuisasti tasan, mutta lopulta: jälleen kerran, FJK sortui karmaisevaan syöttövirheeseen omalla kenttäpuoliskollaan, josta TKT pääsi ylivoimahyökkäykseen. Lopulta pallo pelattiin Paavo Jokiselle, joka tinttasi pallon voimalla takakulmaan. Ottelun lopussa FJK loi vielä loistavan tekopaikan, mutta veto jäi niin löysäksi että hädintuskin meni edes perille. Näin pisteet TKT:lle.

Pato kiteytti FJK:n kauden:

FJK matkasi lauantaina 3.10 Tervakosken Padon vieraaksi. Jumbofinaalissa riitti panosta, vaikka sitä on FJK-lasien läpi vaikea uskoa. Niin hajuton, väritön ja mauton esitys nähtiin ensimmäisellä 45 minuuttisella. FJK syötti 20 metrin säteellä omasta maalista pallon neljä, kyllä NELJÄ kertaa vastustajan jalkaan. Näistä kertaalleen Pato myös lopulta rankaisi ensimmäisen puoliajan 37 minuutilla Markus Siivosen toimesta. Esitys millä FJK pelasi ensimmäisen puoliajan, on niin halveksuttavan huono että sillä ei ansaitse pelata edes virallisia pelejä.

Toisella puoliajalla sama meno jatkui alkuun, FJK koitti rakentaa, mutta jos Padon prässiin se ei kilpistynyt niin se syötteli palloa sivurajasta yli tai suoraan vastustajalle. Lopulta, FJK:n hyvän jakson päätteeksi ottelun 68:lla peliminuutilla Lintula pääsi tasoittamaan pelin. Tämän jälkeen FJK:n peli oli hetken aikaa uomissa, se käväisi Santeri Ketolan toimesta tolpassa, ja maaliviivalla mutta maaliin asti se ei palloa saanut.

Lopulta Siivonen otti, jälleen kerran Padon reppuselkäänsä, ensin 73:lla peliminuutilla upea puskus FJK verkkoon ja peli oli 2-1. Sitten nähtiin taas FJK:lta sen tason pelaamista että heikompia hirvittää. Aloituksen jälkeen kaksi syöttöä, pallon menetys, Pato ylivoimahyökkäykseen ja Siivonen saa rauhassa sijoittaa pallon FJK maaliin ohi Viljami Järvisen. Tähän loppui peli FJK:n osalta tyystin. Loppu meni enemmän ja vähemmän pelailuksi ja tuomarille kiukuttelemiseen.

FJK pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina 10.10 JanPan vieraana.

Tilastot
Pato

3 - 1

(1-0)
37'MaaliSiivonen Markus
68'MaaliLintula Iiro
73'MaaliSiivonen Markus
74'MaaliSiivonen Markus