Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

NoPS - FJK FJK   1 - 0

Nokia KK 1

FJK niukkaan tappioon Nokialla.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue pääsi pelaamaan yhdeksän kuukauden tauon jälkeen. Tauko näkyi molempien joukkueiden pelaamisessa, pitkiä syöttöralleja ei isommin nähty ja ottelusta muodostui ns. yhden maalin peli. Kumpainenkaan joukkue ei saanut luotua järin hyviä maalipaikkoja kuin 2-3 ja näistä NoPS onnistui kerran yllättämään Iikka Häkkisen toimesta muuten hyvin pelanneen Niko Rikkilän, joka ikävä kyllä jouduttiin vaihtamaan pelin lopussa Viljami Järviseen nilkkavamman vuoksi.

FJK:n parhaat paikat siunaantuivat Matias Merolle joka pääsi ensimmäisen jakson puolivälissä yksin puolittain läpi, mutta kuti jäi niin sanotusti piippuun. Janne Eerikäisellä oli oiva tilaisuus hetkeä myöhemmin viedä vieraat johtoon vapaapotkusta 20 metristä, mutta veto oli enemmänkin lehmänhönkäys, kuin laukaus joka olisi voinut päätyä maaliin. Toisella puoliajalla Manu Kuisma pääsi puskemaan hyvästä paikasta, mutta pusku suuntautui niukasti ohi nokialaisten maalin. Aivan pelin loppuhetkillä Vesa-Pekka Valtosella oli vielä tilaisuus tuoda vieraat tasoihin, mutta hivenen kyseenalainen tilanne päättyi siihen että nokialaispeluri sai maalinteon estettyä tuomarin mukaan puhtain keinoin. Näin ollen kolme pistettä jäi Nokialle ja juhannustauolle FJK lähtee nollakerholaisena.

Peli itsessään piti sisällään vielä hirvittävän määrän harhasyöttöjä ja muita ongelmia, mutta paljon oli myös positiivisia asioita. FJK osoitti vaarallisuutensa ja tulee tappelemaan tulevalla kaudella aivan eri sijoituksista kuin kahtena aiempana vuotena.

FJK jatkaa otteluitaan lauantaina 27.6 Forssan urheilukentällä, jolloin vastaan asettuu sarjanousija Tervakosken Pato.

FJK:n kokoonpano:

#1 Niko Rikkilä ('79 #16 Viljami Järvinen)

#27 Kuisma Ryödi ('88 #23 Konsta Laajalehto)

#19 Jere Rauhansalo

#18 Matias Mero ('90+3 #33 Vesa-Pekka Valtonen)

Muut vaihtopelaajat: #15 Simojussi Suonpää

Tilastot
NoPS

1 - 0

(1-0)
36'MaaliHäkkinen Iikka