Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - Loiske  3 - 3

Forssa UK

FJK katkeraan tasapeliin kotikentällään.

FJK kohtasi lauantaina lopulta hyvissä olosuhteissa Loiskeen Forssan urheilukentällä. Sateen uhka oli melkoinen mutta ainoastaan muutama pisara osui forssalaisten kotikentälle ottelun aikana. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, joskin Loiske oli pallollisesti paljon kotijoukkuetta etevämpi ja loi muutaman vaarallisen tekopaikan forssalaisten maalille. Kun ottelua oli pelattu kaksikymmentä minuuttia pääsi vierasjoukkueen Markus Seppä viemään Loiskeen johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta täysin vapaasti. FJK sai maalin jälkeen ryhtiä otteisiinsa ja Jere Rauhansalo pääsi tasoittamaan ottelun upealla volleyllaan kuudentoista rajan tuntumasta. FJK sai luotua tasoituksen jälkeen hyvin painetta mutta johtoon se ei vielä tässä vaiheessa ottelua päässyt. Päinvastoin juuri ennen taukovihellystä Loiske iski nopeasti vastaan ja pitkä pystysyöttö oli jo melkein FJK:n puolustukselta hoidettu, mutta maalivahti Viljami Järvisen pitkä vastaantulo epäonnistui karkeasti ja Tero Intala sai siirtää pallon tyhjään maaliin. Lukemissa 1-2 mentiin tauolle.

Tauolla FJK joutui tekemään pelaajavaihdon Janne Eerikäisen polvivamman takia. Kentälle vaihdettiin Vesa-Pekka Valtonen. Valtonen pääsikin hyvin peliin mukaan ja oli mukana juonimassa FJK:n tasoitusta 60 peliminuutilla. FJK sai kulmapotkun ja Valtosen kulma tavoitti kapteeni Santeri Ketolan pään ja peli oli tasan. FJK koitti kaikilla mahdollisilla keinoilla saada Loiskeen väkisin takaisin johtoon. Pariin-kolmeen kertaan FJK onnistui syöttämään Loiskeen pelaajan jopa yksin läpi! Loiske tuhlaili paikkoja ja lopulta FJK siirtyi ottelun 86 minuutilla johtoon Rauhansalon iltapäivän toisella osumalla. Tässä maalissa oli hivenen tuuriakin mukana, kun Valtosen lähettämä korkea pallo päätyi Loiskeen pelaajien yhteentörmäyksen jäljiltä Rauhansalolle joka pyssytti pallon suoraan ykkösellä maaliverkon perukoille viimeistellen kauden kolmannen maalinsa. Kun erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu kaksi minuuttia ja ottelu veteli viimeisiään sai FJK vapaapotkun omasta päästä sivurajan tuntumasta. Sillä oli kaikki aika ja tila maailmassa ns. tappaa peli ja käyttää kello loppuun. Mutta kuinkas taas kävikään. FJK:n vapaapotku painui suoraan sivurajasta yli! FJK pelaajien vielä tuskastellessa tuota ratkaisua oli Loiske pistänyt pallon jo peliin. Jälleen Intala löydettiin puolustuslinjan selustasta ja tämä pääsi täysin vapaasti syöttämään vapaana maalin edessä olleelle Joel Mattjukselle, jolla oli helppo työ tasoittaa ottelu.

FJK menetti kaksi pistettä aivan viime hetkellä, mutta maalipaikkojen mukaan se olisi voinut menettää kaikki pisteensä. FJK:lla on hirveitä ongelmia saada pelattua ehjää 90 minuuttia millään tällä hetkellä. Puolustuspäässä tulee aivan liian helppoja virheitä ja ne ovat näkyneet tällä kaudella karulla tavalla tuiostaululla. FJK pääsee seuraavan kerran taistelemaan pisteistä jo keskiviikkona 15.7, ottelu alkaa Tampereelle TPV/2:n vieraana klo.20.00 Kaukajärvellä.

Tämän otteluraportin tarjosi, yhteistyökumppanimme Urheilu-Kenni.

Tilastot

3 - 3

Loiske
(1-2)
20'MaaliSeppä Markus
22'MaaliRauhansalo Jere
44'MaaliIntala Tero
60'MaaliKetola Santeri
60'MaalisyöttöValtonen Vesa-Pekka
86'MaaliRauhansalo Jere
91'MaaliMattjus Joel