Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

TPV/2 - FJK   2 - 1

Kaukajärvi TN

Julius Stenroos FJK:n turma.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue matkusti "siipirikkoisena" Tampereelle pelaamaan TPV:n 2-joukkuetta vastaan. Myöhäinen alkamisaika (klo.20.00) arkena ei koskaan ole ollut hyvä kombo mutta kenttä oli myös varattuna aina 19.45 saakka. Onneksi TPV:n junioreilla oli pelisilmää ja sentään alkulämmittelyt päästiin vetämään lähes suunnitellusti. Itse otteluun FJK lähti tarkoituksella passivoituen ja antaen pallonhallinnan TPV:lle, lopputulemana TPV:n pelaajat alkoivat lämmetä paikka paikoin vähän turhaankin ja useampien tilanteen jälkeen jaloille potkimisen seurauksena varoiteltiin jo ensimmäisellä jaksolla molempien joukkueiden pelaajia. TPV:n pallonliikuttelu oli hidasta ja hyvin ennalta arvattavaa, yhden paikan TPV meinasi saada kun FJK:n maalivahtina toiminut Christoffer Enckelman aikaili hieman liian pitkään pallon kanssa ja TPV:n hyökkääjä oli ehtiä tuikkaamaan pallon verkkoon. Lopputulemana Enckelman kuitenkin ehti hienosti paikata virheensä ja takaiskulta vältyttiin. Muita mainitsemin arvoisia tilanteita TPV ei ensimmäisen puoliajan puitteissa saanut. FJK:n parhaat paikat osuivat Jere Rauhansalolle jonka epäonneksi kaksi maalipaikkaa kuivuivat kasaan kun pelin alussa pusku suuntautui ohi, ja ensimmäisen puoliajan lopussa tullut tuhannen taalan paikka kilpistyi maalivahdin torjuntaan.

Toisella puoliajalla pelin teema jatkui hyvin samanlaisena, mutta ainoastaan 52:lle minuutille. FJK sai rajaheiton TPV:n boksin läheisyydestä, Manu Kuisman pitkä linko pomppi lopulta upean ottelun pelanneen Iiro Lintulan jalkaan, Lintula sai jalkansa vapaaksi ja peli oli FJK:lle 0-1. FJK:lla ei maalin jälkeenkään ollut pelissä hätää, mutta pienoinen hyvän olon tunne ja vastustajan samanaikainen temmon lisääminen tuotti FJK:lle ongelmia. Lopulta TPV sai hivenen heppoisen, joskin aivan aiheellisen vapaapotkun noin 20 metristä. Pelikellon käydessä 63 minuuttia oli illan sankarin, Julius Stenroosin aika astua parrasvaloihin. Upea vapaapotku aivan tolpan juureen ja peli oli 1-1. Siniasuinen vierasjoukkue uskoi edelleen kolmeen pisteeseen ja mitään hätää ei ollut. Mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta, ottelun 69 peliminuutilla. Maalivahti Enckelmanin avaus epäonnistui, mutta ei mitenkään kriittisesti. Näin ainakin kaikki paikallaolleet olettivat. Mutta kuinkas kävikään. Pallo päätyi keskiviivalla päivystäneelle Stenroosille, joka otti täydellisen ensimmäisen kosketuksen ja pamautti pallon FJK-vahti Enckelmanin käsien kautta maaliin. FJK sai lopussa pari puolittaista maalipaikkaa ja kertaalleen Rauhansalolle pelattua hyvän tilanteen vastustajan rangaistusalueelle, mutta tällä kertaa veto suuntautui maalin yli. FJK pelasi upporikasta ja rutiköyhää ottelun viimeisen kymmenen minuuttia mutta TPV ei onnistunut lisäämään johtoaan hyvistäkään paikoistaan huolimatta.

FJK jatkaa sarjaansa kahdella kotiottelulla kun sen vieraaksi saapuvat ACE ja Tampere United.

(0-0)
52'MaaliLintula Iiro
63'MaaliStenroos Julius
69'MaaliStenroos Julius