25
HEI
14.00
Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - ACE  0 - 0

Forssa UK

FJK piti maalinsa puhtaana 11 kuukauden tauon jälkeen, mutta jäi tasapeliin.

Julkisivukonsultointi JK OY:n isännöimässä Länsi-Suomen Kolmosen B-lohkon ottelussa Forssan Jalkapalloklubi jatkoi siitä mihin se viime kierroksella jäi Tampereen vierailunsa jälkeen. Puolustuspää vuosi alkukaudesta aivan liikaa mutta nyt viimeiseen kahteen otteluun ryhtiä on löytynyt uuden pelisysteemin myötä. FJK jätti ACE:n lauantaina kerta toisensa jälkeen vaille maalipaikkoja. ACE:n ainoat tilanteet syntyivät kaukolaukauksista, mitkä eivät tosin löytäneet ottelussa kertaakaan osoitetta Christoffer Enckelmanin vartioimalle FJK maalille. Kertaalleen ACE toimitti pallon FJK:n maaliin, mutta kovin kauaa ei juhlat kestäneet, kun erotuomari Ville Männikkö oli viheltänyt virheen merkiksi pilliinsä. Ottelussa nähtiin yksi ainoa varoitus kun Mikko Matinaroa laputettiin ensimmäisen puoliajan loppupuolella.

FJK sai ottelun ensimmäisellä puoliajalla rakennettua tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamista varten, mutta tällä kertaa FJK:n hyökkäyspään pelaajilta puuttui tarkkuus viimeisissä syötöissä sekä viimeistelyissä. FJK:n puolustus on löytänyt oikean sävelen, maalivahti Enckelman on esittänyt varmoja otteita molemmissa otteluissa paria "Hitchkock" tilannetta lukuunottamatta. Puolustuslinjan ja keskikentän välit ovat pysyneet juuri oikeina kapteeni Santeri Ketolan ja kokeneiden Janne Eerikäisen sekä Esapekka Jaakkolan johdolla. Laitapuolustajat Iiro Lintula ja Tomi Heinämaa alkavat löytää molemmat oikeata virettään vaikeiden loukkaantumistensa jälkeen, joten FJK tulee varmasti jatkossakin erittäin ilkeä vastustaja sarjan muille joukkueille.

FJK jatkaa otteluitaan ensi lauantaina kun sen vieraaksi saapuu kolminkertainen Veikkausliigan mestari (2001,2006 ja 2007) Tampere United. Kyseessä on myös TamU:n fanaattisen kannattajaryhmän Sinikaartin "megamatka", joten tunnelmaa ei ottelusta ainakaan tule puuttumaan.

FJK-Tampere United Forssan urheilukentällä lauantaina 1.8 klo.14.00

FJK:n kokoonpano:

#31 Christoffer Enckelman (MV)

#17 Tomi Heinämaa

#14 Santeri Ketola (C)

#7 Janne Eerikäinen

#5 Iiro Lintula

#10 Esapekka Jaakkola

#32 Mikko Matinaro

#18 Matias Mero

#22 Kuisma Ryödi ('68 Vesa-Pekka Valtonen #33)

#4 Manu Kuisma

#19 Jere Rauhansalo

Muut vaihtopelaajat:

Viljami Järvinen #16 (MV), Konsta Laajalehto #23, Kasperi Laine #26 ja Juuso Jämsä #29

Tilastot

0 - 0

ACE
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista