1
ELO
14.00
Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - Tampere United  0 - 2

Forssa UK

TamU tyly vieras FJK:lle

Forssan kaupungin isännöimässä Länsi-Suomen Kolmosen B-lohkon ottelussa Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina Tampere Unitedin kotikentällään. Kaikki vaikutti hyvältä ennen ottelua, vahva kokoonpano, hieno sää, väkeä mukavasti niinkuin FJK:n kaikissa tämän kauden kotiotteluissa. Lisäksi Tamulla oli mukanaan runsaslukuinen kannattajajoukko Sinikaarti. FJK sai otteluun ihan ok alun ja hätyytteli pariin otteeseen TamUn maalia, kuitenkin viimeistely, viimeinen syöttö tai muu väärä ratkaisu viime hetkellä vei yllätysmomentin ottelusta. Sillä ensimmäisen vartin jälkeen kentällä oli ainoastaan yksi joukkue, ja se oli vierasjoukkue TamU.

FJK:n aiemmista peleistä tuttu tiukka puolustuspelaaminen oli vain muisto entisestä, ja tamperelaiset loivat jatkuvasti painetta forssalaisten päätyyn. FJK:n maalilla Christoffer Enckelman joutui venymään puoleen tusinaan huipputorjuntaan jo ensimmäisellä jaksolla, milloin FJK pelasi itse TamU:n pelaajan yksin läpi ja milloin oma maalipotku päättyi vastustajan läpiajoon. FJK oli nyrkkeilytermein köysissä ja selvisi jollain ihmeen kaupalla ilman takaiskua puoliajalle.

Toiselle puoliajalle FJK:n piti terävöittää pelaamistaan, mutta jos jo ensimmäisen puoliajan aneeminen ja huolimaton pelaaminen oli jokaiselle pelurilla iskostunut selkärankaan, niin kaikki joukkueurheilussa mukana olleet tietävät että tuohon ei varsinaista viisasten kiveä ole, vaan sen pitää lähteä itse pelaajista. Tähän FJK ei pystynyt, se rimpuili mukana ottelussa ensimmäisen tunnin, ja ottelun 59:llä peliminuutilla tuli Sinikaartin ja TamU:n odotettu maali, kun Topias Järvelä pääsi tuikkaamaan pallon lähietäisyydeltä täysin vapaasti ohi FJK-vahti Enckelmanin. Helpotus huokui katsomossa, kentällä sekä vaihtopenkillä TamU:n leirissä, kun vastaavasti kotiyleisön harmiksi FJK:n selkäranka murtui kokolailla lopullisesti. Lopullisen niitin ottelulle iski Oskari Korpinen takatolpalta tyhjään forssalaismaaliin ja viimeistään tässä vaiheessa kaikille paikallaolijoille tuli selväksi että kotijoukkue ei tule pistetiliään kartuttamaan. Siistissä ottelussa tuomittiin yksi ainoa keltainen kortti, jonka sai Nils Strömsholm joka ajoi vähän liian innokkaasti FJK maalivahdin syliin.

FJK lähtee kartoittamaan pistepottiaan perjantaina 7.8 Apialle Valkeakoskelle ja kohtaa siellä PS-44:n, ottelu alkaa klo.19.00.

FJK:n kokoonpano:

#31 Christoffer Enckelman MV

#5 Iiro Lintula

#7 Janne Eerikäinen (77' #33 Vesa-Pekka Valtonen)

#14 Santeri Ketola (C)

#17 Tomi Heinämaa

#9 Topi Kuisma

#10 Esapekka Jaakkola

#32 Mikko Matinaro

#18 Matias Mero (68' #22 Kuisma Ryödi)

#4 Manu Kuisma

#19 Jere Rauhansalo

Muut vaihtopelaajat: #16 Viljami Järvinen (MV), #15 Simojussi Suonpää, #23 Konsta Laajalehto, #26 Kasperi Laine ja #29 Juuso Jämsä.

Tilastot

0 - 2

Tampere United
(0-0)
59'MaaliJärvelä Topias
71'MaaliKorpinen Oskari

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista