Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

PS-44 - FJK   5 - 2

Vkoski Apia N

Siipirikkoinen FJK tappioon Valkeakoskella.

Kuten otteluennakostakin jo saatiin päätellä niin FJK:lla oli tiedossa haasteellinen ottelu tiedossa jo etukäteen. Hyvän vastustajan lisäksi annettiin tasoitusta sen verran paljon että jälleen jäi jossiteltavaa ottelusta. FJK sai jalkeille 13 pelaajan ryhmän, joista kaksi oli maalivahteja ja kenttäpelaajistakin saatiin arpoa vähiten kipua sillä hetkellä tunteneet kentälle. FJK:n tavoitteena oli pitää kotijoukkue pitkään nollilla ja sen jälkeen käyttää Seppojen herpaantumista hyödykseen mutta aivan "sotasuunnitelman" mukaan ei menty. FJK ei ollut kerennyt koskea kunnolla palloon kun pallo oli omassa maalissa. Sepot jauhoivat ottelun alusta puolentoista minuutin pätkän ja pallo päätyi FJK:n rankkarialueelle. Harmittoman näköisestä tilanteesta saatiin todella hankala kun palloa ei purettu ajoissa pois omalta maalilta. Lopputulemana FJK:n puolustaja tempaisi pallon päin Seppojen Matti Jussilaa, josta pallo kimposi suoraan FJK:n maaliin. Huonoin mahdollinen alku ottelulle mitä voi edes kuvitella. Maalin jälkeen Seppojen peli ei tahtonut lähteä mitenkään liikkeelle, FJK:lla oli helppo työ pitää vastustaja poissa omalta maaliltaan. FJK:lla oli myös erinomainen tilaisuus tulla tasoihin kun läpi ottelun Seppojen oikeaa laitaa pilkkanaan pitänyt Manu Kuisma pelasi Jere Rauhansalon yksin läpi, tällä kertaa maalipyssyn kuti jäi piippuun ja epäonnistunut laukaus oli Seppo-vahti Niko Julinin helppo torjua.

Lopulta Sepot saivat helpottavan 2-0 maalin ottelun 36 peliminuutilla, jälleen FJK:n puolustuksen merkkausvirheestä, sekä maalivahti Christoffer Enckelmanin luettua pallon lentoradan väärin. Lopulta, kukas muukaan kuin FC Haka-legenda Jarno Mattila sai puskea pallon tyhjään maaliin. Vielä juuri ennen puoliaikaa hyvin FJK:n tiedossa ollut Futsal-Liigan Mad Maxissa kauhua herättänyt Justus Kunnaksen pyssy lauloi tuttua kieltään, ja peli oli jo 3-0. Sinänsä erikoinen tulos puoliajalle mentäessä, maalipaikat 1-1 ja peli on vastustajalle 3-0. Tästä ei ollut kuin suunta ylöspäin, ja FJK paransikin otteitaan toisen jakson aikana. Loppukirin pysäytti ottelun 56 minuutilla Kunnas päivän toisellaan, tässä vaiheessa alkoi kaikille olla selvää että enää ei vierasjoukkue tule pisteistä taistelemaan. Vielä kun Mattila teki illan toisensa oli peli selvä jo tunnin pelin jälkeen.

FJK vei kuitenkin ottelun lopun nimiinsä, sääli että maalinteko onnistui vasta 81 minuutilla Rauhansalon toimesta, maaliin esityön teki vahvasti laidalta noussut Manu Kuisma, Rauhansalon tarkka sijoitus alakulmaan toi FJK:lle maaliin parin ottelun tauon jälkeen. Vielä ottelun viimeisellä minuutilla, Miika Murtolahden tilalle kärkeen vaihdettu Janne Eerikäinen pääsi iskemään loppulukemat 5-2. Tähänkin osumaan tarjoilun tarjosi Manu Kuisma, millintarkka syöttö Eerikäiselle takaviistoon, jonka varma laukaus riman alle toi FJK:n kolmen maaliin päähän. Tällä kertaa viisi maalia eteen oli kuten yleensäkin jalkapallo-ottelussa vähän liikaa.

FJK jatkaa pisteiden metsästystä seuraavaksi kotikentällään Janakkalan Palloa vastaan.

#22 Kuisma Ryödi

#13 Miika Murtolahti (78' #7 Janne Eerikäinen)

FJK:n muut vaihtopelaajat: #16 Viljami Järvinen (MV)

Tilastot
PS-44

5 - 2

(3-0)
2'MaaliJussila Matti
36'MaaliMattila Jarno
44'MaaliKunnas Justus
56'MaaliKunnas Justus
63'MaaliMattila Jarno
81'MaaliRauhansalo Jere
81'MaalisyöttöKuisma Manu
90'MaaliEerikäinen Janne
90'MaalisyöttöKuisma Manu