Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - JanPa  0 - 4

Forssa UK

JanPa selkeästi vahvempi.

Someron Säästöpankin isännöimästä ottelusta muodostui lopulta aikamoinen pannukakku kotijoukkueen osalta. Perjantai-iltana kokoonpano oli täynnä, lopulta erinäisten syiden takia kokoonpanoon saatiin 13 pelaajaa. Yksi näistä vaivaisena ja toinen maalivahti myöhässä paikalle. Aika surullinen lähtökohta otteluun kaikinpuolin. Ottelun alku meni tasaisesti aina 22:lle peliminuutille asti. Tuolloin JanPa siirtyi Eero Lambergin maalilla 0-1 johtoon, ja vain seitsemän minuuttia myöhemmin oli Harri Suhosen vuoro kaunistella lukemia. FJK:lla oli paikkoja ihan tarpeeksi, mutta jostain ihmeen syystä pallo ei maalipuiden väliin löydä. Ratkaisun makua alkoi olemaan kun Tommi Ijäs kävi iskemässä jo 0-3 lukemat taululle ensimmäisen jakson loppupuolella.

Toisella puoliajalla FJK loi tukullisen hyviä paikkoja, mutta yhtäkään näistä ei hyödynnetty. Ehkä parhaiten FJK:n ahdinkoa kuvaa se että vaikka kaksi pelaajaa ovat läpiajossa niin silti palloa ei maaliverkkoihin saada. Ottelun lopullisen sinetin kävi iskemässä Lamberg iltapäivän toisella osumallaan.

FJK jatkaa otteluitaan torstaina 20.8 Tampereella TP-T:n vieraan. Ottelu alkaa klo.19.00 Lamminpään kentällä.

#11 Asadullah Hashim

#18 Matias Mero (77' #7 Janne Eerikäinen)

#14 Santeri Ketola (C)

#4 Manu Kuisma

#19 Jere Rauhansalo

Muut vaihtopelaajat: #31 Christoffer Enckelman (MV)

Tilastot

0 - 4

JanPa
(0-3)
22'MaaliLamberg Eero
29'MaaliSuhonen Harri
42'MaaliIjäs Tommi
88'MaaliLamberg Eero