Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

FJK - TKT  2 - 1

Forssa UK

FJK sai voittotilinsä auki.

Sähköasennus Timo Jaakkola Oy:n isännöimässä Länsi-Suomen Kolmosen "runkosarjan" päätöskierroksella kotijoukkue FJK nappasi vihdoin voiton. FJK:n suhtkoht kokematon puolustuslinja kesti läpi ottelun TKT:n yritykset, ja viimeisenä lukkona toimi nuori maalivahti Viljami Järvinen. FJK:n puolustuslinjan muodostivat ottelussa SImojussi Suonpää, Santeri Ketola, Juuso Jämsä sekä Konsta Laajalehto. FJK sai ensimmäisellä jaksolla luotua kohtuullisesti tekopaikkoja jälleen kerran mutta silti saldoksi jäi yksi ainoa osuma. Jere Rauhansalo pommitti vasurillaan reilusta 20 metristä upean laukauksen aivan yläkulmaan ja kotijoukkue FJK pääsi 1-0 johdossa tauolle.

Toisen jakson alku oli erittäin sekavaa pelaamista, FJK:lla oli jälleen paikat lisämaaleihin mutta palloa ei saatu sisään, lopulta TKT kävi tasoittamassa ottelun vapaapotkun jälkitilanteesta, Topias Perkiö pääsi boksin sisältä ampumaan pallon vasempaan ylänurkkaan. Taas näytti siltä että FJK sössii itse kolme pistettä. Mutta ottelun 79 minuutilla FJK nousi takaisin johtoon, jälleen Rauhansalon toimesta. Rauhansalo voitti pallontavoittelu tilanteessa TKT-vahti Juuso Saikkosen ja sai pistää pallon tyhjään verkkoon. Kun loppupelin aikana ei lisämaaleja nähty niin lähes vuoden kestänyt voitoton aikakausi sai päätöksen,

FJK:n alaloppusarjan otteluohjelma valmis:

FJK kohtaa alaloppusarjassa kertaalleen kotikentällään TP-T:n ja TKT:n ja matkustaa JanPan, Padon ja ACE:n vieraaksi.

(1-0)
25'MaaliRauhansalo Jere
74'MaaliPerkiö Topias
79'MaaliRauhansalo Jere