4
HEI
19.00
Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - TP-T  1 - 2

Forssa UK

Edustusjoukkue päättää syyskierroksen kotonaan torstaina.

FJK lähtee jälleen kotiotteluun samanlaisesta tilanteesta kuin edelliselläkin kerralla. Alla on tälläkin kertaa rökäletappio joka koettiin vieraspelissä Ilves-Kissoja vastaan lukemin 7-0! FJK on pelannut kevätkaudella todella ailahtelevasti, kymmenestä ottelusta se on napannut kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Vastapainoksi sarjan kärkijoukkueilta on tullut todella rumilla lukemilla tappiot kun HJS kylvetti forssalaisia 9-0 ja Pallo-Sepotkin 4-1 lukemin. Ja edellämainittu tappio Ilves-Kissoille jatkoi tätä sarjaa. FJK ja TP-T taistelevat sarjan keskikastissa samoista sijoituksista, TP-T on sarjassa kuudentena, kolme sijoitusta FJK:a edellä mutta ainoastaan yhdellä pisteellä.

Forssalaisten parhaat maalintekijät tällä kaudella ovat olleet neljästi osunut Manu Kuisma, kahdesti ovat osuneet Matias Mero, Ivo Dankov, Santeri Ketola, Esapekka Jaakkola ja Sakari Suontausta. TP-T:n paras maalintekijä on sarjassa neljästi osunut Lamin Fatty, kolmesti pallon maaliin ovat iskeneet Joonas Thomas ja Olli Kuusisto.

FJK joutuu pitämään käsiään ristissä vielä torstaina pelipäivänä jotta kaikki pikkuvammoista kärsineet pelaajat varmasti saataisiin mukaan tärkeään otteluun ennen sarjataukoa. Vielä on epävarmaa pystyvätkö mm. Matias Mero, Manu Kuisma tai Santeri Ketola pelaamaan torstain ottelussa. Ivo Dankov on sivussa ottelusta lomamatkan vuoksi. Sen sijaan Jarno Hankaniemi ja Janne Eerikäinen palaavat kokoonpanoon yhden ottelun tauon jälkeen. Myös armeijan leivissä palvelleet Konsta Laajalehto ja Niklas Rättö ovat nyt asevelvollisuutensa suorittaneet ja ovat tästä eteenpäin FJK:n mukana. Sen sijaan Iiro Lintula menetetään armeijan harmaisiin mutta varmasti nuorta miestä vielä nähdään FJK:n riveissä tällä kaudella.

FJK:lla on myös esitellä yksi uusvanha pelaaja kun alkukauden Someron Voiman riveissä palloillut Kuisma Ryödi palaa FJK-paitaan. Paperiasioiden ollessa kunnossa on Kuisma jo käytettävissä torstain ottelussa lamminrannassa. Tervetuloa takaisin "Kukke"!

FJK-TP-T, Lamminrannan urheilukentällä torstaina 4.7. klo.19.00. Liput 5€, alennusryhmät 3€. KAUSIKORTTEJA nyt myös ALE hintaan, tavallinen kausikortti 15€ ja VIP-kausikortti 50€!


Tilastot

1 - 2

TP-T
(1-1)
21'MaaliKuisma Manu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista