Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK - Sääskjärven Loiske  3 - 0

Kuhalan keinonurmi

Edustusjoukkueelle selvä voitto 3-0 lukemin.

Forssan Jalkapalloklubi nappasi kauden ensimmäisen voittonsa ja nousi voiton myötä tasaisessa sarjassa kuudenneksi. Ottelun ensimmäisen 20 minuuttia vierasjoukkue painosti ja prässäsi kotijoukkuetta vahvasti ja hyvän ottelun FJK- maalilla pelannut Viljami Järvinen joutui venymään pariin hyvään torjuntaan. Pitkään näytti siltä että ensimmäisen puoliajan ainoaksi tilastomerkinnäksi jäisi Topi Kuisman ottelun 35:llä peliminuutilla saama varoitus, mutta 39 peliminuutilla FJK sai kulmapotkun vasemmalta puolelta Loiskeen maalista katsottuna. Kapteeni Santeri Ketolan ilkeä keskitys osui ensin Loiskeen maalivahdin käsiin ja jäi pyörimään maalinedustalle. Ensin pallo kävi kertaalleen tolpassa josta se kimposi takaisin kentälle, tähän palloon pääsi ensimmäisenä Sakari Suontausta jonka liuku palloon johdatti sen tällä kertaa toiseen tolppaan, lopulta pallo päätyi Vesa-Pekka Valtoselle jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. 1-0 lukemissa siirryttiin tauolle.

Toisella puoliajalla FJK oli selkeästi parempi ja Loiskeen paikan tyngät syntyivät erikoistilanteista, mutta sen suurempaa hätää niissä ei ollut koko ottelun aikana. Kun ottelua oli pelattu reilun tunnin verran nähtiin illan komein maali, Santeri Ketola haastoi vahvasti oikealla laidallaan ja toimitti todella kovan keskityksen jonka Manu Kuisma puski upeasti takakulmaan ja peli oli 2-0. Vain nelisen minuuttia tästä ja FJK tuli jälleen oikean laidan kautta, tällä kertaa Manu Kuisma löysi 16-rajan tuntumasta Esapekka Jaakkolan, jonka taidokas laukaus suoraan puolustajan jalkojenvälistä löysi tiensä verkon perukoille. Tämän jälkeen FJK aloitti "vaihtorumban" ja pelistä katosi punainen lanka jonka vuoksi myöskään lisämaaleja ei nähty.

Elintärkeät kolme pistettä täysin ansaitusti, hienoa ottelussa oli myös se että kolme b-junioria pelasi isohkot minuutit. Ja neljäs, Kasperi Jakonen teki debyyttinsä miesten joukkueessa ja Harri Matinaro teki paluun FJK- paitaan. FJK:n pelit jatkuvat 31.5 PP-70 vastaan Tampereella.

FJK:n kokoonpano:

#16 Viljami Järvinen

#2 Eemeli Toivonen

#26 Juuso Laajalehto ('71 #15 Simojussi Suonpää)

#20 Jarno Hankaniemi

#33 Vesa-Pekka Valtonen ('67 #11 Asadullah Hashim)

#9 Topi Kuisma

#10 Esapekka Jaakkola ('83 #30 Kasperi Jakonen)

#18 Matias Mero ('78 #8 Ivo Dankov)

#4 Manu Kuisma

#14 Santeri Ketola (C)

#27 Sakari Suontausta ('89 Harri Matinaro)

Muut vaihtopelaajat: #31 Christoffer Enckelman

Tilastot

3 - 0

Sääskjärven Loiske
(1-0)
35'VaroitusKuisma Topi
39'MaaliValtonen Vesa-Pekka
61'MaaliKuisma Manu
61'MaalisyöttöKetola Santeri
65'MaaliJaakkola Esapekka
65'MaalisyöttöKuisma Manu