FJK-06:n Adam Al-Azzawi ja Joona Salminen Huuhkajapaidassa
15.1.2020 17:44 Uutiset / 06-syntyneet

Joona ja Adam voitetun Ilves pelin jälkeen.

Hetki on vierähtänyt, kun FJK pelaaja on nähty huuhkajapaidassa. Nyt se päivä vihdoin koitti.

Huuhkajapäivät ovat pelaajakehitys tapahtuma, josta valitaan tulevana kesänä 2006 syntyiden maajoukkue sekä aluejoukkueet.FJK 06 joukkue on osallistunut huuhkaja päiville yhdessä HJS:n kanssa. Meiltä on Huuhkaja päiville osallistunut viisi pelaajaa ja HJS:stä kymmenen pelaajaa. Olemme olleet taso 3:n turnauksissa. Tason 2 ja 3 turnauksista valittiin UNITED joukkue tason 1 huuhkajapäiville.Adam ja Joona valittiin FJK:sta Huuhkaja United-joukkueeseen tason-1 turnaukseen. Huuhkaja United joukkue koostui läntisen alueen joukkueista, (KaaPo, Haka, HJS, FC JAZZ, TPV, SalPa, NOPS, TP-49).

14.1 Huuhkajapäivillä joukkueet olivat Läntisen-alueen eliittiä Pallo-Iirot, Tampereen Ilves ja IFK Marienhamn. Pelit Pirkkahallissa menivät loistavasti, vaikka joukkue ei ollut koskaan pelannut tai harjoitellut yhdessä. United joukkue voitti Pallo-Iirot 3-1 sekä Tampereen Ilveksen 2-0. MIFK oli pelillisesti oli United joukkueen hallintaa, mutta lopputulos 1-1.

Joona ja Adam pelasivat molemmat huippu hyvin. Joona pelasi vasemman laitapakin tonttia ja antoi loistavia keskityksiä, hyviä nousuja sekä kukaan vastustaja ei tullut Joonasta ohi vasemmasta laidasta.Adam pelasi 4-4-2 pelimuodossa toisena kärkenä. Adam teki heti ensimmäisessä pelissä kaksi maalia Pallo-Iiroa vastaan. Sen lisäksi Adam loi pehmeällä kosketuksella, kovalla prässäämisellä/namu passeilla sekä lukuisilla vedoilla maaliakohti vastustajille vaikeita hetkiä.

Pelit jatkuvat FJK 06:lla vielä Huuhkaja päivillä vielä toisella kierroksella HJS:n kanssa. Sen jälkeen valitaan Huuhkaja UNITED-joukkue tason-1 turnaukseen. Huhtikuussa alkaa kolmas kierros, josta aletaan valitseemaan pelaajia alue-/maajoukkueeseen. Ensimmäiset maajoukkue pelit 2006-syntyneillä pelataan tulevana syksynä Portugalissa.


   
Lisää uutisia
06-syntyneet
«  Joulukuu   »
Kategoriat