Miika Murtolahti ja Janne Eerikäinen eivät jatka FJK:n edustusjoukkueessa.
12.10.2020 15:36 Uutiset / Edustus

FJK:n edustusjoukkueessa vuosikausia palvelleet Miika Murtolahti ja Janne Eerikäinen eivät jatka joukkueessa.

Edustusjoukkueen päävalmentajana vuodesta 2015 asti toiminut Miika Murtolahti jättää pestinsä kauden 2020 päätyttyä. Murtolahti ilmoitti lauantaina joukkueelle ettei jatka tehtävässään tulevalla kaudella. Jo vuodesta 1997, eli FJK:n perustamisesta lähtien seuran toiminnassa ollut Murtolahti nousi jo kaudella 2001 edustusjoukkueeseen, peliura olisi voinut olla piirun verran komeampi, jos 2008 talvella Pietarsaaren Jaron treeneistä alkanut polvivammakierre ei olisi pilannut lupaavan pelurin uraa. Tämän jälkeen Murtolahti palasi vielä pelihommiin ja oli tärkeässä roolissa pelaajavalmentajana nostamassa FJK:a takaisin Kolmoseen, aina Vitosesta asti.


Myös Murtolahden "aisaparina" jo vuosia toiminut, edustusjoukkueen "puuhamies" Janne Eerikäinen jättää tehtävänsä. Murtolahden tapaan vuodesta 1997 saakka mukana ollut Eerikäinen nousi edustusjoukkueen treeniryhmään vuonna 2002. FJK:a Eerikäinen on edustanut edustusjoukkueessa vuodet 2002, 2005-2010 sekä 2016-2020. Kaudet 2011-2015 Eerikäinen pelasi Someron Voimassa, mutta kävi lainapelaajan roolissa pelaamassa FJK:n riveissä jokaisella kaudella, paitsi 2013 jolloin Voima nousi Kakkoseen. Lisäksi hän on toiminut seurassa valmentajana 2003,2006 ja 2011 pojissa, jo vuodesta 2013 lähtien. Eerikäinen ilmoitti torstaina seuran edustajille ettei jatka tehtävässä enää jatkossa. Pelaamisen suhteen hän ei vielä tee päätöksiä, vaan niiden aika on myöhemmin.

- Päätös tästä ei tullut mitenkään yhtäkkiä. Takki on todella tyhjä. Ei oikein ole mitään mitä tässä pitäisi tai pystyisi sanomaan, mutta sanotaan nyt että järkevämpää tätä hommaa on lähteä tekemään puhtaalta pöydältä. Pelihommat saattaisi ehkä vielä kiinnostaa, mutta sitä katsotaan sitten myöhemmin että missä tämä tapahtuu ja onko paikat siinä kunnossa että on järkevää edes pelata? Haluan kuitenkin kiittää kaikkia yhteityökumppaneita ketä on ollut meidän mukana vaikeinakin aikoina. Samoin katsojia jotka ovat käyneet runsaslukuisesti katsomassa meidän otteluita, vaikka emme ole pystyneetkään tarjoamaan sellaista menestystä mitä olisimme halunneet teillekin tuottaa. Erityisesti haluan kiittää Kilpisen Ilkkaa ja Jokisen Markkua. He ovat olleet mukana niin kauan tässä hommassa että tuntuu myös todella huonolta heidän puolestaan, ilman muuta myös haluan kiittää pelaajia jotka ovat olleet yhteisellä matkalla mukana. Olen nyt sitoutunut valmennushommien jatkamiseen FJK:n 2011-ikäluokan kanssa joten en ihan tyystin vielä irtoa ainakaan seurasta. Mutta väistämättä sekin päivä tulee vastaan, olen toiminut seurassa lähes kaikissa tehtävissä ja kentällä saanut pelata edustusjoukkueessakin jokaista pelipaikkaa virallisissa otteluissa, myös maalivahtina. Joten alkaa kokolailla olemaan ns.pelattu läpi tämä homma.


   
Lisää uutisia
A-Pojat
«  Joulukuu   »