Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue toivottaa hyvää uutta vuotta 2020.
Julkaistu: 30.12.2019 00.00

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue toivottaa hyvää uutta vuotta 2020.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue säilytti sarjapaikkansa Tampereen Kolmosessa lopulta turvallisen piste-eron turvin. FJK:n kausi oli hyvin paljon kopio kaudesta 2018 kun kausi alkoi hyvin mutta sitten vastaan tuli seitsemän ottelun mittainen tappioputki. Tämän seurauksena FJK myös vaihtoi valmentajaa kesken kauden kun neljän edellisen kauden päävalmentaja Miika Murtolahti palasi loppukauden mittaisella sopimuksella joukkueen vetäjäksi Ismo Suontaustan astuessa sivuun.

FJK:n kausi oli hyvin tuskainen, pelaajisto vaihteli järkyttävän paljon ja kentällä kävi yhteensä 29 pelaajaa. Positiivinen asia on se että kaikki heistä ovat FJK:n omia kasvatteja. Ville Oksanen on oikeastaan ainut jota tuohon ei voi laskea ja hän pelasi vain kahdessa ottelussa. FJK:n tehokkaimmat pelaajat olivat ainoana kaikissa peleissä pelannut Manu Kuisma, joka takoi 12 maalia ja kantoi päävastuun FJK:n maalinteosta, sillä seuraavaksi parhaat maalintekijät jäivät kolmeen maaliin. Kolmen maalin miehiä olivat Santeri Ketola, Sakari Suontausta sekä Matias Mero. Laitapuolustajat Vesa-Pekka Valtonen ja Janne Eerikäinen osuivat kahdesti. Syöttötilaston vei todella rikkonaisesta ja loukkantumisen sävyttämästä kaudesta huolimatta neljäntenä vuonna peräkkäin Eerikäinen joka syötti yhdeksän maalia. Ketola oli syöttötilastossa niin ikään toinen seitsemällä maalisyötöllään.

FJK:n edustusjoukkueen pelaajisto julkaistaan maanantaina 13.1. Samalla viikolla lyödään käyntiin myös kaikkien aikojen kausikorttikampanja. Pysykää kuulolla.

FJK haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan menneestä vuodesta ja toivottaa kaikille onnellista uutta vuotta 2020!

Seuran uusimmat