18
SYY
19.45
Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

ACE - FJK   2 - 4

Kaukajärvi TN

FJK matkustaa ACE:n vieraaksi perjantain myöhäisotteluun.

FJK matkustaa perjantaina Kaukajärvelle jahtaamaan lisäpisteitä ACE:n kustannuksella. Se saa takaisin pelikieltonsa kärsineen Jere Rauhansalon (kuvassa), joten se saa rutkasti tulivoimaa hyökkäykseensä, FJK:n 11 maalista Rauhansalo on tehnyt yli puolet, eli kuusi. Seuraavaksi eniten FJK-pelureista ovat tehneet lähinnä puolustajan tontilla pelanneet Santeri Ketola ja Janne Eerikäinen. Molemmat ovat osuneet kaksi kertaa. Nyt kun kautta on takana jo 12 ottelua on selvä että pikkuhiljaa maalihanojen pitäisi aueta. Helppoa se ei tule ACE:n kustannuksella olemaan, kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin sopuisasti 0-0, ja ACE on päästänyt maaleja 12 ottelussaan ainoastaan 17. FJK:n vastaava luku on 34. Eli vanha virsi, "hyökkäys ei oikein toimi ja puolustuskin vuotaa" sopii jälleen tämän kauden FJK:n pelaamiseen.

Kirvestä kaivoon FJK ei silti ole heittämässä, heikkoja kausia sattuu ja niiden kanssa pitää oppia elämään. FJK:lla on edelleen saumat säilyä Kolmosen tasolla, mutta joukkueen pitää oikeasti alkaa pelaamaan sillä tasolla mille se kykenee. Paperilla FJK:lla on aivan riittävä materiaali Kolmoseen, mutta kun hommat menee ns. vihkoon, kuten on tällä kaudella mennyt niin sitä on vaikea hetkessä korjata. Jo nyt on selvää että FJK lähtee ensi kauteen puhtaalta pöydältä ja tästä tiedoitetaan heti kun kausi 2020 on saatu pakettiin.

ACE:n ensimmäinen alaloppusarjan ottelu oli voittoisa, se voitti TKT:n lukemin 3-1 Niko Virtasen osuessa kahdesti ja Mika Knuutin maalattua kertaalleen. He ovat myös ACE:n parhaat maalintekijät. Jos maalit lasketaan yhteen, on Virtanen osunut jo kuudesti ja Knuuti kolmesti. ACE ei valtavasti maaleilla ole mässäillyt, nyt se on tehnyt yhteensä 17 maalia.

18.9 klo.19.45 ACE-FJK, Tampere, Kaukajärvi.

Tilastot
ACE

2 - 4

(0-3)
15'MaaliKuisma Manu
32'MaaliKuisma Manu
32'MaalisyöttöRauhansalo Jere
37'MaaliKuisma Manu
50'MaaliRauhansalo Jere
50'MaalisyöttöEerikäinen Janne
73'MaaliKnuuti Mika
84'MaaliKnuuti Mika

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista