Edustus, Länsi-Suomen Kolmonen

JanPa - FJK   0 - 2

Janakkala Turenki TN

FJK komeaan voittoon siipirikkoisenakin.

FJK lähti kauden 2020 viimeiseen otteluun mielenkiintoisista lähtökohdista. Topi Kuismalla oli varoitustili täynnä, joten mies ei ollut käytettävissä kauden viimeisessä ottelussa. Keskikentän toisista "moottoreista" Esapekka Jaakkola joutui myös vammojen myötä seuraamaan ottelua siviilit päällä. Vaihtopelaajia se sai siis tällä kertaa ainoastaan kaksi. FJK sai otteluun kuitenkin erinomaisen alun kun Jere Rauhansalo siirsi tarkalla sijoituksella pallon JanPan maaliin, Manu Kuisman loistavasta esityöstä. Ja vartin kohdalla Matias Mero vei kauden ensimmäisellä maalillaan FJK:n jo 0-2 johtoon. FJK:n päivä synkkeni, kun Iiro Lintulan nivunen sanoi sopimuksen irti 35 minuutin kohdalla, joten FJK oli pakotettu tekemään ensimmäinen vaihto jo siinä vaiheessa.

FJK sai tiukalla puolustus pelaamisellaan pidettyä JanPan aisoissa, vaikkakin se vaikeutui noin tunnin kohdalla. Jere Rauhansalon ottamat kaksi varoitusta puolen minuutin sisään pakotti FJK:n pelaamaan vajaalla viimeiset puoli tuntia. Vesa-Pekka Valtonen jouduttiin vaihtamaan 20 minuuttia ennen loppua kentältä, ja hänet korvasi Adam Al-Azzawi. Vielä kun Tomi Heinämaan polvi alkoi sohlata toden teolla, pelasi FJK ottelun lopun periaatteessa kahden miehen alivoimalla. Tähän lisäksi Konsta Laajalehtoa jouduttiin paikkailemaan kentän sivussa, niin FJK pelasi hetken kolmen miehen alivoimalla! Jotenkin ihmeen kaupalla JanPa ei tätä saanut käytettyä hyödykseen vaikka vyöryttivät hyökkäyksiä toisensa perään kohti Viljami Järvisen vartioimaa FJK-maalia. Järvisen ei tarvinnut isommin joutua edes torjuntatöihin, mutta nekin tilanteet hän hoiti itse varmuudella.

Näin pisteet matkasivat Forssaan 0-2 lukemin, ja FJK nousi ainakin hetkeksi pois sarjajumbon paikalta. Tämäkin voi vielä muuttua jahka Pato ja TKT saavat joskus pelattua rästiottelunsa.

FJK:n kokoonpano:

#16 Viljami Järvinen

#15 Simojussi Suonpää

#23 Konsta Laajalehto

#29 Juuso Jämsä

#5 Iiro Lintula (35' #7 Janne Eerikäinen)

#17 Tomi Heinämaa

#14 Santeri Ketola (C)

#18 Matias Mero

#4 Manu Kuisma

#33 Vesa-Pekka Valtonen (72' #27 Adam Al-Azzawi)

#19 Jere Rauhansalo

Tilastot
JanPa

0 - 2

(0-2)
7'MaaliRauhansalo Jere
7'MaalisyöttöKuisma Manu