COVID-19 aiheuttamat rajoitukset
Julkaistu: 01.12.2020 00.00

COVID-19 aiheuttamat rajoitukset

Tiedote 30.11.2020

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tänään (30.11.2020) antanut päätöksen rajoittamistoimenpiteistä ajalle 1.12.-20.12.2020. Rajoituspäätöksessä on todettu, että Kanta-Hämeen maakunta on (COVID-19-tilanteessa) leviämisvaiheessa. Leviämisvaiheen toteaminen perustuu Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueellisen koordinaatioryhmään tietoihin pandemian ilmaantuvuudesta maakunnassa.

Palloliitto on antanut ohjeistuksen ajalle 30.11.-20.12.2020 jalkapallon ja futsalin harjoitteluun. Ohjeistuksessa mm. todetaan:

* Lasten ja nuorten joukkueet (alle 20-vuotiaat) eivät voi harjoitella sisätiloissa, jos alue on määritelty leviämisvaiheessa olevaksi. Sisätiloiksi katsotaan myös jalkapallohallit.

*Lasten ja nuorten joukkueet voivat harjoitella ulkona, vaikka alue on määritelty leviämisvaiheessa olevaksi.

*Noudatetaan annettuja hygieniaohjeita

*Treenataan vain terveenä ja osallistutaan oman harkinnan mukaisesti, omalla vastuulla treeneihin

*Valmentajat yms. toimihenkilöt käyttävät maskia aina kun mahdollista

Palloliiton ohje kokonaisuutena: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/koronavirustilanteen-vaikutukset-jalkapalloon-ja-futsaliin-leviamisvaiheessa

FJK:n hallitus on tänään kokoontunut ja todennut, että FJK noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia. Ajalla 1.12-20.12.2020 joukkueet eivät harjoittele sisätiloissa, varatut vuorot koulujen liikuntasaleissa ja Eerikkilän halleissa perutaan. Joukkueita kannustetaan kuitenkin ulkoharjoitteluun edelleen (treenit, lenkit yms). Seura tiedottaa tämän viikon aikana, mikäli esim. Eerikkilästä saadaan ulkokenttävuoroja sekä myös kenun käyttömahdollisuudesta harjoitteluun joulukuussa.

FJK:n hallitus

Seuran uusimmat