Manu ja Topi Kuisma jatkavat FJK:ssa kauden 2020 loppuun!
Julkaistu: 05.04.2019 00.00

Manu ja Topi Kuisma jatkavat FJK:ssa kauden 2020 loppuun!

Kuisman kaksoisveljet Manu ja Topi allekirjoittivat kauden 2020 loppuun kattavat sopimukset seuran edustusjoukkueen kanssa. Aiemmin FJK kiinnitti samanpituisella sopimuksella jo Santeri Ketolan joten FJK pääsee lähtemään tuleviin kausiin todella hyvistä asemista, sen verran keskeisissä rooleissa nämä kolme herraa ovat.

FJK:n urheilu- ja joukkueenjohtajana toimiva sekä myös itse vielä peliuraansa jatkava Janne Eerikäinen oli todella tyytyväinen kaksosten sopimusten varmistuttua.

- En oikein tiedä miten päin tässä pitäisi olla? Aika hieno juttu saada pojat jatkamaan FJK:ssa, ottajia olisi näille herroille varmasti muuallakin. Topi on meille elintärkeä pelaaja keskikentällä ja oikeastaan vaatimattomasti yksi tärkein pelaaja koko joukkueelle. Vähän niinkuin meidän pelin sielu tavallaan. Ehkä enemmän tehoja saisi Topilta tulla tuossa roolissa mutta eiköhän niitä ala sieltä löytyä. Manu taas on niin monikäyttöinen pelaaja että eroa ei huomaa vaikka heittäisi mille tahansa pelipaikalle. Manun kohdalla tietää aina mitä saa, laadukas pelaaja ja erittäin tehokas kuten kaksi edellistä peliämmekin osoittaa. UrPSia vastaan painoi hatullisen ja SoVon verkkoon iski yhden

FJK jatkaa harjoituspelejään tänään Nummelassa jossa vastaan asettuu Nummelan Palloseura. Ihan parhaalla miehistöllä FJK ei tänään otteluun pääse, niin paljon pelaajia on sairastuvalla. Mm. Vesa-Pekka Valtonen, Janne Eerikäinen, Miika Murtolahti, Iiro Lintula, Jere Rauhansalo ja Asadullah Hashim ovat tänään sivussa. Kuusikosta Valtonen, Rauhansalo ja Murtolahti ovat mukana FJK:n seuraavassa ottelussa 14.4 Region's Cupin ottelussa Turun Palloseuran 2 joukkuetta vastaan.


Seuran uusimmat