Edustus, Tampereen Kolmonen

PP-70 - FJK FJK   1 - 5

Kauppi 2 TN

Edustusjoukkueelle toinen peräkkäinen voitto!

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue vieraili perjantai-iltana Tampereella PP-70:n vieraana. FJK nappasi toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi sarjassa viidenneksi. FJK on pelannut sarjassa nyt kuusi ottelua joista se on voittanut kaksi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt myös kahdesti.

FJK sai otteluun unelma-alun kun Manu Kuisma ohjasi Santeri Ketolan keskityksen maalin edestä PP:n verkkoon jo ottelun toisella minuutilla. Sen verran sekava tuo pallon matka maaliin oli että virallisiin pöytäkirjoihin merkattiin osuma omaksi maaliksi. 0-2 osumaa piti odotella ainoastaan reilu viisi minuuttia edellisestä kun Matias Mero avasi kauden maalitilinsä Ketolan esityöstä. FJK:n loistava alku sai pienen kolauksen kun Tero Intala pääsi kaventamaan ottelun 14 peliminuutilla. PP-70 oli saada hengen päälle mutta Matias Mero oli eri mieltä ja jatkoi Ketolan antaman kulmapotkun lopulta maalinedusruuhkan jälkeen verkon perukoille vain kaksi minuuttia PP:n kavennuksen jälkeen. Tämän jälkeen FJK laski prässitasoaan selvästi ja antoi pallonhallinnan kotijoukkueelle. PP sai luotua kaksi todella vaarallista paikkaa kun kertaalleen pallo ammuttiin yli maalin vajaan metrin päästä FJK- maalista ja kertaalleen FJK-kasvatti Pekka "Pirlo" Karjalainen kiskaisi kuuluisan vasurivolleynsa voimalla ylärimaan. FJK kuitenkin kesti nämä hätyyttelyt ja siirtyi puoliajalle turvallisen tuntuisessa 1-3 johdossa.

Toiselle puoliajalle FJK tiivisti puolustustaan entisestään ja piti PP:n pallotaiturit kaukana omasta maalistaan. Kotijoukkue sai luotua yhden vaarallisen tilanteen koko jakson aikana mutta rangaistuspotkupisteen liepeiltä lähtenyt voimakas laukaus kohdistui suoraan päin FJK:n maalia vartioinutta Christoffer Enckelmania. FJK sen sijaan lisäsi johtoaan kahteen kertaan. Ensin ottelun 65:llä peliminuutilla Sakari Suontausta karkasi yksin läpi ja sijoitti varmasti pallon maaliin. Erotuomarin antamalla lisäajalla Manu Kuisma puski illan toisensa kentälle paluun tehneen Janne Eerikäisen antamasta vapaapotkusta. Näin lukemat 1-5 ja kaikki sarjapisteet matkasivat Forssaan.

FJK:n ottelut jatkuvat torstaina kun se pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa kotipyhätössään Forssan urheilukentällä. Vastaan asettuu TPV:n kakkosjoukkue. Ottelu alkaa klo.19.00.

FJK:n kokoonpano:

#31 Christoffer Enckelman MV

#13 Miika Murtolahti 69' (#15 Simojussi Suonpää)

#20 Jarno Hankaniemi

#26 Juuso Laajalehto

#33 Vesa-Pekka Valtonen

#9 Topi Kuisma

#10 Esapekka Jaakkola 87' (#29 Juuso Jämsä)

#4 Manu Kuisma

#18 Matias Mero

#14 Santeri Ketola C 82' (#23 Konsta Laajalehto)

#27 Sakari Suontausta 78' (#7 Janne Eerikäinen)

FJK:n muut vaihtopelaajat: #16 Viljami Järvinen MV

Tilastot
PP-70

1 - 5

(1-3)
2'MaaliKuisma Manu
2'MaalisyöttöKetola Santeri
8'MaaliMero Matias
8'MaalisyöttöKetola Santeri
17'MaaliMero Matias
65'MaaliSuontausta Sakari
92'MaaliKuisma Manu
92'MaalisyöttöEerikäinen Janne