19.00
Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - TPV/2  0 - 3

Forssa UK

FJK kärsi perjantaina selvän tappion kotikentällään TPV/2 vastaan lukemin 0-3. FJK sai otteluun karmaisevan alun kun ensimmäiseen 11 minuuttiin tapahtui kaksi räikeää henkilökohtaista virhettä puolustuspäässä ja TPV rankaisi molemmilla kerroilla ja lukemat olivat heti pelin alussa 0-2. FJK piristyi ja sai luotua tekopaikkoja mutta TPV:n ykkösjoukkueesta lainassa ollut Tuomas Karjanlahti piti torjunnoillaan vierasjoukkueen parin maalin karkumatkalla napaten lähietäisyydeltä kahdesti Esapekka Jaakkolan ja kertaalleen Sakari Suontaustan yritykset. Puoliajalle siirryttiin näissä lukemissa.

Toisella puoliajalla FJK piti palloa ja loi näennäisiä maalintekopaikkoja mutta mitään ihmeellistä kotijoukkue ei koko pelin aikana esittänyt. Oliko syynä sitten helteinen keli vai mikä mutta FJK:n eväät oltiin syöty jo hyvissä ajoin ennen ottelun loppua ja toisen puoliajan ainoa tilastomerkintä maalisarakkeeseen meni Jere Parviaisen nimiin päivän ensimmäisen maalin tapaan. Tämä osuma sinetöi ottelun loppulukemat 0-3