14
KES
19.00
Edustus, Tampereen Kolmonen

HJS Akatemia - FJK FJK   9 - 0

Kauriala N

Hämeenlinnan vierailusta muodostui farssien farssi.

Joku osasi ounastella ja pelätä pahinta jo valmistavien harjoitusten jälkeen, ja ottelun alkulämmittelyn jälkeen vähän ennen peliä, mutta kukaan ei osannut ennustaa millainen pannukakku FJK:n vierasreissusta Hämeenlinnaan muodostuisi. FJK sivusi seurahistoriansa karmeimpia tappiolukemia 9-0 lukemilla! Edelliset moiset lukemat on taottu FJK:a vastaan vuonna 2008 Kakkosessa kun Porin Palloilijat pieksivät FJK:a kuin vierasta sikaa Piracaian ja Antti Sumialan johdolla. Lisäksi viime vuonna FJK:lle tuli samoilla lukemilla lähtö Region's Cupista JanPaa vastaan.

Kaiken kaikkiaan FJK oli kentän joka osa-alueella todella paljon heikompi läpi ottelun, lukuunottamatta ensimmäisen puoliajan kymmenen minuutin jaksoa jossa jopa forssalaiset saivat rakenneltua muutaman hyökkäyksen. FJK:n kahden edellisen ottelun maaliero on karmaiseva 0-12! Touhuun tarvitsisi pikkuhiljaa saada tolkkua suhtkoht hyvän alkukauden jäljiltä ovat kahden viimeisen ottelun esitykset olleet ala-arvoisia. Seuraavaksi FJK saa vastaansa kotikentälleen tiistaina sarjan häntäpään JanPan. Tuosta ottelusta FJK:n on jo pakko alkaa napsimaan pisteitä, muuten ei hyvä heilu ja kaudesta tulee todella pitkä ja vaikea näillä esityksillä.

FJK:n pelaajista ja taustoista Janne Eerikäinen suostui antamaan nopsaan kommentit pelin jälkeen:

- Ohhoijjaa, viikon verran itse odottanut tätä matsia ja ylipäänsä upeaa tapahtumaa. Paljon tuttuja kentällä ja katsomossa liki tuhat ihmistä ja meidän joukkueelta täysin ala-arvoinen suoritus! Täysin järjetöntä pelaamista ja oikein kaivamalla kaivetaan verta omasta nenästä. Tällaisella esityksellä ei pärjäisi edes kaikkia Vitosen porukoita vastaan. Sinänsä kuvaavaa että pelin ollessa "vasta" 2-0 peli oli ihan hyvin omissa näpeissä mutta aloimme pelaamaan kuin mitkäkin kurittomat kakarat, "hyökkäsimme" kuudella kaverilla ja lahjoitimme kaverille palloa ja he pääsivät jatkuvalla syötöllä ylivoimahyökkäyksiin. Peli olisi voinut olla todella paljon enemmän jo ensimmäisen jakson jälkeen. Ainut positiivinen asia pelistä oli ettei kymppi mennyt rikki.


Tilastot
HJS Akatemia

9 - 0

(4-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista