Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - TKT  2 - 3

Forssa UK

Edustusjoukkue kärsi 2-3 tappion TKT:lle.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue kärsi ikävän 2-3 tappion kotikentällään TKT:a vastaan, TKT ei missään nimessä lukeudu sarjan kovimpiin joukkueisiin mutta tällä kaudella FJK:lle jäi saldoksi farssinomainen yksi piste tamperelaisilta. Lauantain peli oli kaikkine pelaajapoissaoloineen huomioon ottaen ihan hyvä taistelu edustusjoukkueelta joskaan missään kohtaa kamppailu ei noussut kovin korkeatasoiseksi. TKT siirtyi jo kuudennella peliminuutilla johtoon, kun FJK:n puolustus nukahti ja Kalle Sintonen karkasi yksin läpi, kiersi FJK-maalilla torjuneen Viljami Järvisen ja siirsi vieraat helposti 0-1 johtoon. TKT:lle järjestyi FJK:n paikkapaikoin katastrofaalisen syöttötyöskentelyn myötä useampi paikka lisätä johtoaan mutta FJK kesti ensimmäisen 20 minuuttisen mylläkän. Kunnes sitten ottelun 23 minuutilla TKT:n pelaaja pääsi todella helposti läpi ja kiersi kauas vastaan tulleen FJK-vahti Järvisen. FJK:n topparikaksikkona tällä kertaa esiintyneet Juuso Jämsä ja Eetu Sarvi saivat hyökkääjän kiinni ja taklasivat yhteistuumin pelaajan nurin, lopputuloksena arvottiin Sarvelle suora punainen kortti ja pallo pilkulle josta TKT siirtyi jo 0-2 johtoon, maalintekijänä Antti Niininen. Ottelu näytti ratkenneen ja kaikki paikkallaolijat olettivat että taululle tulevat todella rumat lukemat, niin unessa forssalaisjoukkue oli jo ennen ulosajoa. Mutta toisin kuitenkin kävi, 27 minuutilla Janne Eerikäinen lähetti pitkän pallon Santeri Ketolalle joka haastoi laidallaan vahvasti ja keskitti pallon Ivo Dankoville, kokeneen pelimiehen harhautukset purivat tuttuun tapaan ja Dankov sai pelattua pallon tyhjän maalin eteen Manu Kuismalle, jolla oli helppo työ pistää pallo verkkoon ja lukemiksi 1-2. FJK jatkoi vahvasti ja jo 34 minuutin kohdalla se tuli tasoihin. Eerikäisen vasemman jalan kulmapotku tavoitti Dankovin pään ja lukemat 2-2. Näissä lukemissa mentiin todella kuumassa säässä pelatussa ottelussa tauolle.

Ensimmäisen puoliajan viimeinen 20- minuuttinen lupaili hyvää forssalaisyleisölle. Mutta enää toisella puoliajalla FJK ei pystynyt tosissaan taistelemaan sarjapisteistä. TKT sai jälleen todella halvalla tavalla järjesteltyä maalipaikan ja Nestori Kilpi kävi puttaamassa pallon verkkoon ottelun 56 minuutilla. FJK:lla oli muutama puolittainen paikka sekä pari vaarallista kulmapotkua mutta tosiasiassa TKT oli paljon lähempänä lisätä johtoaan kuin FJK ottelun tasoitusta.

FJK jatkaa taisteluaan huomattavasti paremmalla kokoonpanolla torstaina ACE:n vieraana, tuossa pelissä FJK tulee esittelemään kauan kaivatun vahvistuksenkin.

Tilastot

2 - 3

TKT
(2-2)
27'MaaliKuisma Manu
27'MaalisyöttöDankov Ivo
34'MaaliDankov Ivo
34'MaalisyöttöEerikäinen Janne