10
ELO
14.00
Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - PS-44  1 - 5

Forssa UK

FJK lähtee katkaisemaan tappioputkeaan PS-44:n kustannuksella.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue kohtaa lauantaina kotikentällään sarjan kärkipäähän lukeutuvan Pallo-Sepot 44 Valkeakoskelta. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi 4-1 lukemin koskilaisten hyväksi. PS-44 on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, tasapisteissä olevien sarjakakkosen Ilves-Kissojen sekä neljäntenä majailevan NoPSin kanssa. PS-44 on voittanut pelaamistaan 14 ottelustaan 11. FJK vastaavasti on kärsinyt viisi peräkkäistä tappiota, ja on saalistanut voiton ainoastaan kertaalleen viimeiseen kahdeksaan otteluun. FJK:n sarjasijoitus on nyt 10, ja on viimeisestä säilyjän paikasta yhden pisteen päässä pelattuaan yhden ottelun vähemmän kuin paikkaa pitävä PP-70.

Pallo-Seppojen paras maalintekijä ei niinkään suurena yllätyksenä tule kenellekään, FC Haka- ikoni Jarno Mattila on takonut pelaamissaan kahdeksassa ottelussa mukavat 12 maalia. Toisiksi paras maalintekijä koskilaisilla on kaksi peliä tällä kaudella pelannut FC Hakan miehistöstä lainalla ollut Jonni Thusberg joka on osunut maalipuiden väliin seitsemän kertaa. FJK:n paras maalintekijä on laitahyökkääjänä pelannut Manu Kuisma joka on tehnyt pelaamissaan 14 ottelussa 7 maalia. Toisiksi parhaalla forssalaisella on maaleja kasassa kolme, ja hän on seuralegenda Ivo Dankov joka on käynyt kentällä tällä kaudella seitsemässä ottelussa.

FJK:n poissaolotilanne alkaa pikkuhiljaa helpottua, mutta vieläkin on väkeä sivussa runsaasti. Maalivahtikolmikko on lopultakin kasassa, mutta kesän "isokala" hankinta Ville Oksanen on edelleen sivussa ja debyyttiä saadaa edelleen odottaa. Asadullah Hashim ja Vesa-Pekka Valtonen ovat sivussa työkiireiden vuoksi sekä Juuso Jämsä on ulkomailla.

FJK-PS-44, lauantaina 10.8. klo.14.00. Forssan urheilukentälllä.

Tilastot

1 - 5

PS-44
(1-2)
33'MaaliSuontausta Sakari
33'MaalisyöttöKuisma Topi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista