23
ELO
19.00
Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - PP-70  3 - 0

Forssa UK

PP-70 saapuu FJK:n vieraaksi.

Tampereen kolmosen ratkaisuhetket ovat käsillä. Kotijoukkue FJK on valahtanut surkeiden tulostensa myötä jo putoajan paikalle, FJK on sijalla 10 ja perjantai-iltana sen vieraaksi saapuva tamperelainen PP-70 on vain yhden pisteen edellä isäntiä. FJK oli lähellä lisätä pistetiliään viime sunnuntaina mutta joutui tyytymään 1-0 (0-0) vierastappioon Loiskeen vieraana. Putoamiskamppailu on yksi jalkapallon kilpasarjojen suola, sitä se on nytkin. Tilanne on äärettömän tasainen kun jäljellä on vain kuusi ottelua. Viimeisen säilyjän paikalla oleva PP-70 on kerännyt 12 pistettä, tasapisteissä sen takana on FJK sekä vahvaa syksyä pelaava JanPa, sarjajumbona oleva TKT on vain kolmen pisteen päässä tamperelaisista. Matkaa ylempiin joukkueisiin on jo vähän kertynyt sillä seuraavalla sijalla oleva TPV/2 on kerännyt jo 18 pistettä.

FJK:n pelaajatilanne on otteluun lähtiessä erinomainen, kokoonpanon ulkopuolelle jäi ihan kelpo pelimiehiä kun Kuisma Ryödi, Iiro Lintula, Eetu Sarvi, Niko Rikkilä sekä loukkaantunut Ivo Dankov ovat sivussa. Sen sijaan FJK saa vihdoin käyttöönsä kauan kaivatun vahvistuksen kun Ville Oksanen pukee FJK- paidan päälleen ensimmäistä kertaa urallaan. FJK:lla on positiivinen ongelma avauskokoonpanonsa suhteen ehkä ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja kovin montaa kertaa tämä ihme ei toteutunut viime kaudellakaan. Fakta on se että jos FJK ei kärsisi erinäisistä poissaoloista näin paljoa, olisi tilanne sarjapaikan suhteen täysin erilainen. Mutta tätä on turha jossitella, tilanne on mikä on ja tähän on ajauduttu. Tänään kotijoukkueella on ottelussa tasan yksi tavoite ja se on orastavan tappioputken katkaiseminen keinolla millä hyvänsä sekä tärkeiden kolmen lisäpisteen kerääminen.

FJK:n paras maalintekijä on Manu Kuisma 7 maalillaan, PP-70:n riveistä eniten maaleja on mättänyt 6 kertaa osunut Topi Jokinen sekä neljästi osuneet Ville Hakola ja FJK-kasvatti Pekka Karjalainen. Karjalaisen lisäksi forssaan saapuu myös toinen FJK-kasvatti Aku "Aten veli" Ekholm.

FJK:n kokoonpano illan otteluun:

Maalivahdit:

Viljami Järvinen #16

Christoffer Enckelman #31

Kenttäpelaajat:

Manu Kuisma #4

Janne Eerikäinen #7

Topi Kuisma #9

Esapekka Jaakkola #10

Asadullah Hashim #11

Ville Oksanen #12

Miika Murtolahti #13

Santeri Ketola #14 (C)

Simojussi Suonpää #15

Matias Mero #18

Jarno Hankaniemi #20

Konsta Laajalehto #23

Juuso Laajalehto #26

Sakari Suontausta #27

Juuso Jämsä #29

Vesa-Pekka Valtonen #33

Tilastot

3 - 0

PP-70
(2-0)
28'MaaliKetola Santeri
28'MaalisyöttöEerikäinen Janne
35'MaaliEerikäinen Janne
62'MaaliKuisma Manu
62'MaalisyöttöMero Matias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista