Edustus, Tampereen Kolmonen

FJK FJK - PP-70  3 - 0

Forssa UK

FJK katkaisi tappioputkensa kurinalaisella esityksellä.

Perjantai-iltana Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue kohtasi tärkeässä ottelussa PP-70:n tampereelta. FJK sai jo ennakkoon ajateltuna vahvan joukkueen tähän otteluun ja toivottavasti näin on myös loppukauden osalta. FJK:n riveissä debytoi Ville Oksanen joka tilkitsi FJK:n puolustuksen Jarno Hankaniemen kanssa niin että PP-70 ei oikeastaan koko ottelun aikana päässyt hätyyttelemään Christoffer Enckelmanin vartioimaan FJK-maalia. FJK siirtyi 1-0 johtoon Janne Eerikäisen antaman sivuvapaapotkun jälkeen, tilanteessa korkeimmalle noussut Oksanen hämmensi sen verran paljon PP:n puolustusta että vaikkei osunutkaan palloon, oli kapteeni Santeri Ketolalla helppo työ iskeä pelin ensimmäinen osuma takatolpalta PP:n verkkoon. Toista FJK maalia ei tarvinnut odottaa kuin seitsemän minuuttia, jälleen maali syntyi erikoistilanteesta kun Eerikäisen sivuvapaapotku painui suoraan PP:n maaliin. Vaikka FJK:lla oli ottelussa useampi maalipaikka lisätä johtoaan ei kotijoukkueesta onnistunut kuin kahdeksannen kerran tällä kaudella maaliverkkoja heiluttanut Manu Kuisma, jolla oli toisella puoliajalla hattutemppuunkin mahdollisuus.

FJK nousi voitollaan pois putoajan paikalta ja kohtaa jo keskiviikkona TPV/2:n tampereella myöhäisottelussa, ottelu alkaa vasta klo.20.00. FJK:n esitykset ovat olleet peli peliltä parempia ja vielä on viisi kierrosta aikaa varmistaa sarjapaikka ensi kaudelle, FJK kohtaa näissä otteluissaan vieraskentällä TPV/2, JanPan ja TP-T:n, kotikentälleen se sarjan kärkijoukkueet HJS:n ja Ilves-Kissat.

FJK:n kokoonpano:

#31 Christoffer Enckelman (MV)

#13 Miika Murtolahti (60' #23 Konsta Laajalehto)

#20 Jarno Hankaniemi

#12 Ville Oksanen

#33 Vesa-Pekka Valtonen ('81 #11 Asadullah Hashim)

#10 Esapekka Jaakkola ('88 #15 Simojussi Suonpää)

#7 Janne Eerikäinen ('67 #27 Sakari Suontausta)

#14 Santeri Ketola (C)

#4 Manu Kuisma

#18 Matias Mero

FJK:n muut vaihtopelaajat: #16 Viljami Järvinen MV, #26 Juuso Laajalehto ja #29 Juuso Jämsä.

Tilastot

3 - 0

PP-70
(2-0)
28'MaaliKetola Santeri
28'MaalisyöttöEerikäinen Janne
35'MaaliEerikäinen Janne
62'MaaliKuisma Manu
62'MaalisyöttöMero Matias