Edustus, Region's Cup 2019

TPS/2 - FJK Edustus

Pansion kisapuisto, Turku

TPS/2 jatkoon Region's Cupissa.

Forssan Jalkapalloklubin edustusjoukkue matkusti sunnuntai iltana siipirikkoisena Turun Palloseuran vieraaksi. Poissaololista oli pitkä kuin nälkävuosi ja kentällä oli myös viikolla sairastelleita kavereita jotka uurastivat koko ottelun. FJK:n kokoonpanosta puuttui loukkaantumisten takia: Janne Eerikäinen, Iiro Lintula, Asadullah Hashim sekä Christoffer Enckelman. Lisäksi Eemeli Toivonen, Niklas Rättö ja Vesa-Pekka Valtonen olivat sivussa ottelusta. FJK sai jalkeille 15 miehen ryhmän joka taisteli hyvin mutta ihan jatkopaikkaan tuo ei riittänyt. TPS siirtyi johtoon jo ottelun ensimmäisellä kympillä kun Luka Leskinen vei kotijoukkueen johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle. Toisen puoliajan kahdeksannella minuutilla Jere Rauhansalo toi FJK:n tasoihin. Näissä lukemissa mentiin lähes loppuun asti, kunnes tuli musta minuutti ja TPS rankaisi kahdesti 79 ja 80 minuutilla Luka Leskisen illan toisella ja Ali Yasinin maaleilla. Matias Mero kavensi loppulukemiksi 3-2 erotuomari Jouni Hyytiän antamalla lisäajalla. Näin TPS marssi jatkoon Region's Cupissa ja FJK saa alkaa rauhassa keskittymään sarjakauden alkuun.

Forssan Jalkapalloklubi aloittaa sarjakautensa kotonaan Kuhalan keinonurmella 25.4 Nokian Palloseuraa vastaan.

FJK:n kokoonpano