Vorssan jalkapallopuulaaki 2019
20.6.2019 12:29 Uutiset / Forssan Jalkapalloklubi ry

Vorssan jalkapallopuulaaki pelataan tänäkin vuonna hyvissä puitteissa Forssan urheilukentällä.

Vorssan jalkapallopuulaaki järjestetään tänä vuonna Forssan urheilukentällä. Turnaus pelataan lauantaina 24.8.

Turnauksen säännöt:

Säännöt:


1. Jos sää estää turnauksen pelaamisen em. kentällä pelataan se mahdollisesti Kuhalan tekonurmella.

Tässä tapauksessa järjestäjällä on oikeus muuttaa julkaistua otteluohjelmaa kentälle sopivaksi.

2. Turnaukseen ilmoittatuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen edustus.fjk@gmail.com

Ilmoitettavat tiedot: Joukkueen nimi, Ilmoittajan yhteystiedot, ja yhteyshenkilön tiedot mikäli ne eivät ole samat kun ilmoittajan.
Joukkueen nimeltä edellytetään että se ei ole epäasiallinen eikä loukkaa kenenkään rekisteröityjä oikeuksia ilman lupaa. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeudet päättää nimen asiallisuudesta ja pyytää ilmoittajan muuttaamaan nimen sääntöjen mukaiseksi.

3. Ilmoittautumiset tulee tapahtua 17.8.2019 mennessä.

Ilmoittatumisen jälkeen lähetämme yhteyshenkilön sähköpostiin, viitteellisen laskun joka tulee olla maksettuna 17.8 2019 mennessä.

Turnauksen osanottomaksu on 70€ (30.6 saakka), tämän jälkeen heinäkuun ajan 120€ ja elokuussa jos ilmoittautuu hinta on 150€.

Maksamalla osallistumismaksun varmistat osanottosi turnaukseen.


5. Ottelut pelataan 7-henkisin joukkuein. Vaihtopelaajien määrää ei ole rajoitettu.

6. Peli-aika on 20 min. suoraa aikaa.

7. Pelaaja ei saa edustaa kuin yhtä joukkuetta. Mikäli joukkue syyllistyy em. rikkeeseen, tuomitaan joukkue hävinneeksi. Jos sääntöä rikkonut joukkue on voittanut pelin tuomitaan se 3-0 häviöksi. Mikäli vastustaja on voittanut pelin, ottelun tulos jää voimaan.

Uuden pelaajan rekisteröinti on sallittu koko turnauksen ajan.

8. Joukkueessa saa olla 3 -lisenssi-pelaajaa, joista kentällä samaan aikaan kentällä saa olla kaksi. Rajoitus ei koske naispelaajia, 8v8 sarjoja, ikämiehiä -35, eikä junioreita alle -16 v. (alle 2003 syntyneet)

9. Varoitukset: Kaksi keltaista, yhden ottelun pelikielto, Punainen suoraan ulosajo, kahden ottelun pelikielto. Mikäli ottelun erotuomarilla ei ole varoituskortteja hän ilmoittaa varoitetulle pelaajalle suullisesti varoituksesta ja ottelun jälkeen varoitukset kirjataan kilpailutoimistossa varoituslistaan. Varoituksen saatuaan pelaaja on velvollinen ilmoittamaan oikean nimensä erotuomarille.
Lista on myös nähtävilla turnauksen ilmoitustaululla.

10. Otteluista saa voitosta 3-pistettä, tasapelistä 1 piste ja häviöstä 0 pistettä. Mikäli joukkueet päätyvät lohkossa tasapisteisiin sijoitukset määräytyvät seuraavasti: 1.Keskenäinen ottelu 2. Maaliero 3.Tehdyt maalit 4. Arpa. Tässä järjestyksessä

Pudotuspeleissä: Mikäli ottelu on peliajan päättyessä tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu 3/3, jos edelleen tasan, yksi pari kerrallaan, ratkaisuun asti.

11. Ellei joukkue ole paikalla otteluohjelmaan merkittynä alkamisajankohtana, katsotaan joukkue luovuttaneeksi ja suljetaan turnauksesta. Ottelun voi kuitenkin aloittaa jos paikalla on vähintään 5 -pelaaja.
Luovuttaneen joukkueen jäljellä olevat pelit tuomitaan 3-0 häviöksi. Ennen luovutusta pelattujen otteluiden tulokset jäävät voimaan.

Mikäli joukkue ei saavu turnaukseen alkuun, joukkueen ottelut tuomitaan 3-0 häviöksi ja jäljelle jäävät joukkueet saavat 3 pistettä em. joukkueen peleistä.

12. Joukkueiden on toimitettava pelaajaluettelo vähintään puoli tuntia ennen joukkueen ensimmäistä ottelua turnauksessa. Luettelossa on oltava merkitty ne pelaajat jotka ovat lisenssipelaajia.

13. Erimielisyydet ratkaisee 3 -henkinen kilpailun jury, jonka kokoonpano on nähtävillä kilpailutoimiston ilmoitustaululla. (Turnauksen johtaja, erotuomarien edustaja erikseen valittava puolueeton jäsen.
Vastalause on jätettävä kirjallisena 10 min. kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 50 €. Maksu palautetaan jos vastalause hyväksytään. Tuomareita koskevia vastalauseita ei käsitellä.

14. Liukutaklaukset on kielletty. Ns. vapaaseen palloon saa liukua.

15. Joukkue joka syyllistyy epäurheilijamaiseen käytökseen voidaan sulkea pois turnauksesta.

16 JÄRJESTÄJÄ EI VASTAA TAPATURMISTA. JOKAINEN PELAA OMALLA VASTUULLAAN
Suositellaan että pelaaja tarkistaa vakuutusturvansa ennen turnausta.

- Forssan Jalkapalloklubi edustus


   
Lisää uutisia
Forssan Jalkapalloklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat