Seuramaksun kohtuullistaminen
18.3.2019 18:56 Toimiston tiedotteet / Pääsivusto

FJK jatkaa lasten monipuolisen harrastamisen mahdollistamisen tukemista


Edelliskautena Forssan Jalkapalloklubi aloitti lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemisen tilanteissa, joissa harrastetaan useampaa lajia samanaikaisesti ja FJK:n toimintaan osallistutaan ainoastaan kesä- tai talvikaudella. Seura on päättänyt jatkaa toimintamallia, mutta tekee pieniä tarkennuksia seuramaksun alentamiselle.

Viime kauden tapaan seuramaksun alentamiseksi pysyy yhtenä edellytyksenä Seuran toimintaan osallistuminen ainoastaan kesä- tai talvikautena. FJK haluaa lisätä mahdollisuuden myös muiden kuin urheilulajien harrastajille tarjoamalla hakea seuramaksun alentamista myös eri kulttuuriharrastusten (esim. Teatteritoiminta, musiikkiharrastukset jne.) harrastajille. FJK on myös valmis keskustelemaan toisten harrastusten kanssa harjoitusten rytmittämisestä siten, että ympärivuotinen harjoittelu ja pelaaminen olisi mahdollista.

Uusi ohjeistus seuramaksun alentamiselle on seuraava:

Mikäli lapsella/nuorella on mahdollisuus osallistua jalkapalloharrastukseen vain kesä- tai talvikautena toisen urheiluharrastuksen tai kulttuuriharrastuksen vuoksi, voi lapsi/nuori tai vanhemmat hakea seuralta seuramaksun kohtuullistamista normaalista oman ikäluokkansa maksusta. Hakemus voidaan tehdä vain koskien kutakin kuluvaa sarjakautta.

Hakemuksessa tulee kertoa minä ajankohtana lapsi osallistuu Seuran toimintaan, mikä toinen urheilulaji tai kulttuuriharrastus on ja miten sitovaa tämä toinen urheilulaji on (ajankohdat ja määrät toisen harrastuksen harrastamiselle). Hakemuksessa tulee ilmetä myös toisen harrastuksen kustannukset.

Seura päättää onko lapsi/nuori oikeutettu seuramaksun kohtuullistamiseen hakemuksen perusteella. Hakemus tulee tehdä ennen seuramaksun maksamista, jolloin päätöksen mukainen uusi seuramaksu toimitetaan pelaajalle. Maksettua seuramaksua ei takautuvasti kohtuullisteta. Alentaminen ei koske seuran jäsenmaksua ja joukkuemaksuista tehdään päätökset joukkuekohtaisesti.

Hakemukset ja mahdolliset lisäkysymykset tulee lähettää Seuran hallituksen varapuheenjohtajalle Jari Koivistolle sähköpostitse:

koivistojarip@gmail.com

Janne Eerikäinen

Seuran Puheenjohtaja


FJK_Tiedote_Harrastamisen_tukeminen.docx


   
Lisää uutisia
Pääsivusto
«  Lokakuu   »
Kategoriat