FJK isännöi torstai-illassa tappiottomia tupsukorvia

Otteluennakko: FJK – Ilves/2

FJK:n edustusjoukkue palaa torstaina pitkän kesätauon jälkeen kotiyleisönsä eteen. FJK saa syyskierroksen ensimmäisessä kotiottelussaan vieraakseen tamperelaisen Ilves/2:n. Ottelu pelataan huomenna torstaina 2.8. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä.

FJK majailee Tampereen Kolmosen sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä. Se on kerännyt 11 ottelustaan yhtä monta pistettä kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. Tappioita forssalaiset ovat kärsineet kuusi. Niistä viimeisin nähtiin syyskierroksen avausottelussa, kun FJK joutui TP-T –ottelun jälkeen Tampereelta kotimatkalle 5-0-tappio niskassaan.

Ilves/2 sen sijaan lähtee torstain otteluun sarjan kakkospaikalta. Eroa kaksi peliä enemmän pelanneeseen PS-44:ään on vain kaksi pistettä, joten pistetahdilla mitaten tupsukorvat ovat olleet sarjan paras joukkue. Ilves/2 on sarjan ainoa tappioton joukkue ja pistemenetyksiäkin se on kärsinyt tasapelien muodossa ainoastaan kolme. Viimeisin niistä nähtiin juuri ennen kesätaukoa, kun Ilves/2 tasasi TP-T:n vieraana pisteet lukemin 3-3.

Myös FJK:n ja Ilves/2:n kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi pistejakoon, kun FJK nappasi huhtikuussa pisteen mukaansa vieraskentältä. Etukäteen vahvaksi tiedetty Ilves/2 karkasi tuolloin Elias Kuuselan ja Roope Huhtalan osumilla jo avausjaksolla 2-0-johtoon, mutta FJK ei lannistunut. Vierasjoukkue löysi tauon jälkeen hyvän kirivaihteen ja nousi tasoihin Sakari Suontaustan ja Manu Kuisman maaleilla.

FJK:n tämän kauden tehokkain pelaaja on ollut jo kahdeksan sarjapelimaalia tehtaillut Manu Kuisma. Ilveksen riveistä Jesse Huhtala on yltänyt kahdeksaan osumaan, kun taas Santeri Kalliolla on tilillään seitsemän maalia.

Forssalaisten vahvuudesta puuttuvat torstain ottelussa ainakin maalivahdit Roope Vainio ja Jan Holm sekä ennen kesätaukoa ryhmään liittynyt Mikko Matinaro.

FJK – Ilves/2 pelataan torstaina 2.8. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä.

Torstai-illan peli on niin sanottu ”Maksa mitä haluat” –ottelu eli katsojat saavat itse määritellä lipuista maksamansa hinnan. Myös edustusjoukkueen maskotti Rimbo-karhu on ottelutapahtumassa paikalla ja viihdyttää lapsia ottelun tauolla.