Edustusjoukkueen sarjakausi päättyy perhepäivän kotiotteluun

Otteluennakko: FJK – VaKP

FJK:n edustusjoukkue pelaa lauantaina kauden viimeisen ottelunsa Tampereen Kolmosessa. Päätöskierroksen ottelussa FJK haluaa päättää sarjan voittoon kotiyleisön edessä, kun vieraaksi saapuu Valkeakosken Koskenpojat. Ottelu pelataan huomenna lauantaina 6.10. klo 13.00 Lamminrannan urheilukentällä.

FJK:n sarjakausi on ollut vaikea ja joukkue tulee sijoittumaan Kolmosen lohkossaan kymmenenneksi. Ylemmän sarjan tapahtumien ja vain yhden Tampereen piirin joukkueen putoamisen myötä FJK:n pelit näyttäisivät kuitenkin jatkuvan Kolmosessa myös tulevalla kaudella.

Sarjakauden kevätpuoliskolla FJK keräsi 11 pistettä, mutta syyskierroksella lisäpisteitä on tullut vain kaksi. Forssalaisten syksyn voittotili on yhä avaamatta, joten se halutaan varmasti korjata viimeisessä ottelussa kotiyleisön edessä.

Päätöskierroksen vastustaja VaKPin kausi on edennyt alusta lähtien vahvasti mollissa. Valkeakoskelaisjoukkue on hävinnyt kaikki 19 sarjapeliään maalierolla 11 – 115. VaKPin putoaminen on ollut selvää jo pitkään ja ryhmän huumoria on koeteltu, mutta se ei varmasti halua jäädä historiaan kaikki sarjapelinsä hävinneenä joukkueena.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo kevätkierroksen päätöskierroksella Valkeakoskella. Tuolloin FJK vei vieraspisteet lukemin 1-4. Forssalaisten maaleista vastasivat Santeri Ketola, Mikko Matinaro ja kahdesti osunut Manu Kuisma. VaKPin ainokaisen sen sijaan viimeisteli Jesse Collin.

Forssalaisten tämän kauden paras maalintekijä on ollut kymmenen maalia tehtaillut Manu Kuisma. VaKPin harvoista tehomerkinnöistä sen sijaan on vastannut etenkin Nico Seeck, jolla on tilillään neljä osumaa.

FJK – VaKP pelataan huomenna lauantaina 6.10. klo 13.00 Lamminrannan urheilukentällä.

Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu. Kioski palvelee seuraväkeä koko tapahtuman ajan. Kioskin antimien lisäksi myynnissä on FJK:n kannattajatuotteita.