Edustusjoukkue taistelee torstaina pisteistä Tampereella

Otteluennakko: TKT – FJK

FJK:n edustusjoukkue pelaa huomenna kauden toiseksi viimeisen ottelunsa Tampereen Kolmosessa. Samalla kyseessä on kauden viimeinen vierasottelu, kun FJK matkustaa TKT:n vieraaksi Tampereelle. Ottelu pelataan huomenna torstaina 27.9. klo 19.00 Kaupin tekonurmella.

Vierailija FJK lähtee kauden päätöspeleihin sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Joukkue on kerännyt tällä kaudella 13 pistettä kolmella voitolla ja neljällä tasapelillä. Syksy on ollut forssalaisittain vaikea, sillä sarjan jälkimmäinen puolisko on tuonut FJK:lle vain kaksi lisäpistettä. Viikonlopun sarjapelissään FJK taisteli loppuun asti pisteistä, mutta joutui lopulta taipumaan JanPalle lukemin 1-3.

TKT sen sijaan on sarjassa yhden pykälän ja yhden pisteen forssalaisia edellä. TKT:n 14 sarjapistettä ovat kertyneet neljällä voitolla ja kahdella pistejaolla. Edellisessä pelissään TKT taipui Ilves/2:lle lukemin 4-1, mutta sitä edeltäneissä peleissään tamperelaiset kaatoivat niin TP-T:n kuin VaKPin ja hivuttautuivat takamatkalta FJK:n edelle.

Torstai-illan keskinäinen kohtaaminen tärkeä, sillä se määrittää vahvasti joukkueiden loppusijoituksia. Kolmosesta putoavien joukkueiden määrä riippuu siitä, minkä piirin joukkueita Kakkosesta putoaa kauden päätteeksi. Kakkosen päätöskierros pelataan tulevana viikonloppuna, mutta ainakin siihen asti Kolmosen joukkueiden on varauduttava useisiin erilaisiin skenaarioihin. FJK:n osalta se tarkoittaa, että joukkue pyrkii kahden viimeisen ottelunsa kaikin keinoin nousemaan sarjataulukossa yhden pykälän ylöspäin.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo kesäkuussa Lamminrannassa. Tuolloin FJK oli vahvempi selvin lukemin 3-0. Kotijoukkueen kaikista osumista vastasi hattutempun tehtaillut Manu Kuisma.

Juuri Kuisma on ollut FJK:n tämän kauden tehokkain maalintekijä. Hän on osunut sarjapeleissä yhteensä kymmenen kertaa. TKT:n riveissä ahkerin maalintekijä on ollut kuudesti osunut Kalle Sintonen.

TKT – FJK pelataan huomenna torstaina 27.9. klo 19.00 Kaupin tekonurmella Tampereella.