Edustusjoukkue isännöi perjantaina NoPSia

Otteluennakko: FJK – NoPS

FJK:n edustusjoukkueen pelit Tampereen Kolmosessa jatkuvat perjantai-iltana kotinurmella. Forssalaiset saavat tärkeässä ottelussa vieraakseen Nokian Palloseuran. Ottelu pelataan huomenna perjantaina 8.6. klo 19.00 Lamminrannan urheilukentällä.

FJK lähtee otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Se on kerännyt kuudesta pelaamastaan ottelusta viisi pistettä. Sarja alkoi hienosti voitolla ja kahdella tasapelillä, mutta kolmessa edellisessä ottelussaan FJK on jäänyt ilman sarjapisteitä. Viime viikolla FJK kärsi 6-2-tappion Ilves-Kissojen vieraana Tampereella.

NoPS sen sijaan on sarjassa yhdeksäntenä neljä pistettä forssalaisia enemmän keränneenä. Nokialaisten alkukausi on ollut kaksijakoinen, sillä joukkue on voittanut peleistään kolme ja hävinnyt yhtä monta. Kahdessa edellisessä sarjaottelussaan NoPS on jäänyt tyhjin käsin.

NoPSin viime otteluissa on nähty runsaasti maaleja, sillä se on hävinnyt kaksi edellistä peliään lukemin 2-4. Myös forssalaisten edellinen peli oli maalirikas, mutta Forssassa pelatut ottelut ovat olleet tasaisempia ja vähämaalisempia. Sarja-avauksen 2-2-tasapelin jälkeen FJK:n molemmat kotipelit ovat olleet tiukkoja ja ratkenneet yhteen osumaan.

FJK:n parhaat maalintekijät sarjapeleissä ovat olleet kahdesti osuneet Santeri Ketola ja Sakari Suontausta. NoPSin tehokkain pelaaja on ollut kolme maalia viimeistellyt Pekka Äijälä.

Perjantai-illan ottelun alla FJK:n kokoonpanotilanne on varsin mukava, sillä varmoja merkittäviä poissaoloja ei ole tiedossa. Lisäksi pelikieltonsa kärsinyt Topi Kuisma palaa jälleen joukkueen vahvuuteen. Päävalmentaja Miika Murtolahden mukaan FJK:lla on hyvät lähtökohdat voiton tavoitteluun.

– Kokoonpanotilanteemme on parempi kuin vähään aikaan. Sen myötä lähdemme ihan hyvillä mielin jahtaamaan voittoa. Lisäksi toiveissa on ehjä peliesitys, Murtolahti tuumi.

FJK – NoPS pelataan huomenna perjantaina 8.6. klo 19.00 Lamminrannan urheilukentällä.

Liput otteluun maksavat aikuisille 5 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 3 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

FJK:n juniorit ja toimihenkilöt pääsevät otteluun seura-asusteissaan veloituksetta.