Edustusjoukkue isännöi perjantaina Ilves-Kissoja

Otteluennakko: FJK – Ilves-Kissat

Edustusjoukkue pelaa perjantai-iltana tärkeistä sarjapisteistä kotikentällään. Tällä kertaa vieraaksi saapuu sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Ilves-Kissat. Ottelu pelataan huomenna perjantaina 7.9. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä.

FJK lähtee kauden viiteen viimeiseen otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Joukkue on kerännyt kaksitoista sarjapistettä kolmella voitolla ja kolmella tasapelillä. Viime viikolla FJK kärsi 3-0-tappion TPV/2:n vieraana Tampereella. Edellisestä kotiottelustaan forssalaisilla on sen sijaan mukavampia muistoja, sillä sarjakakkonen PS-44 joutui tyytymään Lamminrannassa pistejakoon. Ottelua kahteen otteeseen johtanut FJK oli 3-3-tasapelissä lopulta se lähempänä voittoa ollut osapuoli.

Perjantai-illan vastustaja Ilves-Kissat on sarjassa kolmantena. Yhden ottelun FJK:ta enemmän pelannut Ilves-Kissat on kerännyt 29 pistettä kahdeksalla voitolla ja viidellä tasapelillä. Tappioita tamperelaiset ovat kärsineet kolme. Ilves-Kissojen piste-ero sarjakärjessä majailevaan Ilves/2:een on kahdeksan pistettä, kun molemmilla on vielä neljä ottelua jäljellä.

FJK:n ja Ilves-Kissojen kauden ensimmäisestä kohtaamisesta muodostui Tampereella maalirikas. Tamperelaiset veivät toukokuun viimeisenä päivänä pelatun ottelun nimiinsä lukemin 6-2. Tauolla peli oli vielä tasalukemissa 2-2 Santeri Ketolan ja Miika Murtolahden vastattua forssalaismaaleista, mutta toisella jaksolla kotijoukkue meni menojaan.

Forssalaisten tämän kauden tehopelaaja on ollut kymmenen maalia tehtaillut Manu Kuisma. Ilves-Kissojen riveissä Felix Suihko on viimeistellyt 11 osumaa ja Eetu Virtanen on osunut kymmenen kertaa.

FJK:n vahvuudesta puuttuu perjantai-iltana varmuudella vielä yhden ottelun ajan pelikiellossa oleva Topi Kuisma. Pelikieltonsa kärsineet Manu Kuisma ja Atte Ekholm sekä viime otteluista sivussa olleet Christoffer Enckelman ja Janne Eerikäinen sen sijaan palaavat kokoonpanoon. Kapteeni Santeri Ketolan pelikunnosta ei ole vielä täyttä varmuutta.

FJK – Ilves-Kissat pelataan perjantaina 7.9. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä.

Liput otteluun maksavat aikuisille 5 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 3 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy. FJK:n juniorit ja seuratoimijat pääsevät seura-asusteissaan otteluun veloituksetta.